Orhan Atak

Cumhur İttifakı ve Önemi

Orhan Atak

Ülkemiz çok önemli bir seçimin arefesinde... Ne birilerinin iddiaları ne de uygulanan kara propagandalar asla hedefine ulaşamayacak. Düne kadar iktidarı FETÖ ile el-ele, kol-kola olmakla suçlayanlar ne zamanki terör örgütünün gerçek yüzü ortaya çıktı, o dakikadan itibaren FETÖ ile birlikte olmaya başladılar. Örnek mi gerekiyor; ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden okuduğu montaj tapeler sanırım halen herkesin malumu... Ana muhalefet liderinin FETÖ yayın organlarına el konulması sürecinde gönderdiği vekiller, terör örgütünün algısına hizmet etmek için can siper hane mücadele eden sözde halkın vekilleri hala zihinlerimizde...

Bugün gelinen noktada dün çeşitli siyasi nedenlerde muhalif cephede yer alan tüm unsurlar milletin ve devletin bekası noktasında tek vücut olmuş durumda. Bu ittifakın ismi milletin temsilcisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın temsil ettiği milletin makamının adını taşıyor ki; Cumhur İttifakı bu milletin ruhunu ve tüm niyetlerini temsil ediyor. Milletin yanında olduğunu düşündüğü sürece terör örgütlerine karşı olanların, milletin ve bu ülkenin değerlerine karşı olduğunu anladığı anda o teröristlerin yanına geçen zihniyetin ve esiri olan zihniyetin mücadelesidir yaşananlar.

Sayın Devlet Bahçeli’nin deyimiyle “ZİLLET”, Sayın Cumhurbaşkanımızın tabiriyle de “İLLET” ittifakı, bugün ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmak istiyor ki; “göbeğini kaşıyan adam”, “bidon kafalı” gibi tabirlerle bu feraset sahibi milleti tanımlayan güruh asla hedefine ulaşamayacaktır. Cumhur ittifakı oluşturulmak istenilen tüm dezenformasyon süreçlerine ve iftiralara rağmen 31 Mart gecesi gereken cevabı halk nezdinde Zillet İttifakına verecektir. Bu millet bağımsızlığından ve geleceğinde nasla vazgeçmemiştir, yine de vazgeçmeyecektir. ABD ve Batı endeksli tüm algı oyunlarına, propaganda araçlarına ve sözde milli söylemlere rağmen bu aziz millet son raddede sandık başında milli taklidi yapan hainlere hak ettikleri tokadı, en yüksek şiddette vuracaktır..

Tüm tartışmalara ve bizden gözüken, bizim iyiliğimizi istediğini söyleyenlere rağmen milletin gönlünde taht kurmuş olan, bir millet ittifakı, bir erdemliler hareketi olan AK Parti ve onların yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin devletin bekasına ömrünü vakfetmiş kadroları, yeniden ülkenin dört bir yanında destan yazacaktır. Bu ülkenin en küçük noktada yönetimini dahi asla millete rağmen milleti yönetmeye çalışanlara bırakmayacaktır.

Cumhur İttifakı bu MİLLETİN geleceğidir.

Cumhur İttifakı bu ÜLKENİN geleceğidir.

Cumhur İttifakı bu milletin adı konmamış, ortak değerler noktasında kurduğu özel bir koalisyondur ve muhakkak hedefine ulaşacaktır. Farklılıklarımızı ortak değerler noktasında eriterek bir ve beraber olduğumuz bu ittifakın karşısında hiçbir güç duramayacaktır. Bu millet yine, yeniden gerekeni yapacaktır.

Yazarın Diğer Yazıları