TOKİ ekipleri sahada!

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya'da yaraların hızla sarılmaya çalışıldığını belirterek, 'Gerek kalıcı konutlar gerekse işyerlerinin yapımının biran önce tamamlanması adına ekipler sahada 7/24 çalışıyor 'dedi.

TOKİ ekipleri sahada!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günlerde kala tempoyu arttıran AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesinde bulunan mahalleleri ve esnafları ziyaret etti. Göreve geldiğinde yapacağı projeleri anlatan Er, 31 Mart akşamı doğup büyüdüğü Arapgir’den rekor bir oy istedi.

TOKİ ekipleri sahada! Çalışmalar 7/24 sürecek

Malatya’nın 6 Şubat depremlerinde büyük yara aldığını ve en çok yıkımın yaşandığı ikinci il olduğunu belirten Er, göreve geldiklerinde en temel görevlerinden birinin de şehri kısa sürede ayağa kaldırmak olduğunu söyledi. 

TOKİ ekipleri sahada! Çalışmalar 7/24 sürecek

Hükümet tarafından deprem bölgeleri için ciddi bir kaynak ayırıldığını ifade eden Er, Malatya’nın yeniden inşa edilmesi için TOKİ ve Emlak Konut ekiplerinin sahada 7/24 çalıştığını vurguladı.

TOKİ ekipleri sahada! Çalışmalar 7/24 sürecek

Er, “Şu anda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde TOKİ ve Emlak Konut’un Malatya’da hızla yaraları sarma adına çalışmaları sürdürüyor. Gerek kalıcı konutlar gerekse işyerlerinin yapımının biran önce tamamlanması adına ekipler sahada 7/24 çalışıyor. Bizlerde göreve geldiğimizde özellikle TOKİ ve Emlak Konut deneyimimiz, oraları iyi bilmemizin de verdiği bir artı ile bu çalışmaların daha da hızlandırılmasını sağlayacağız. Deprem bölgesine aktarılan kaynakların daha hızlı gelmesini ve şehrin biran önce ayağa kalkması için ekibimizle gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

TOKİ ekipleri sahada! Çalışmalar 7/24 sürecek

Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerinin uyum içerisinde olmasının da önemine değinen Er, şunları kaydetti:“Hizmetlerin daha hızlı gelmesi için büyükşehir ile ilçe belediyelerin bir uyum içerisinde olması gerekiyor. Arapgir’de adayımız Çetin Özdemir, belediyecilik deneyimi olan bir arkadaşımız. İnşallah Arapgir’de Çetin Özdemir’i Malatya’da da bizleri rekor bir oyla seçeceğinizden kuşkum yok. Ayrıca son günlerde özellikle muhalefet adaylarının halkı manipülede etmek için anketlerde bizleri düşük gösterdiğini duyuyoruz. Bizler her zaman saha araştırmalarını belli periyodlarla yapıyoruz ve şundan emin olun biz kesinlikle açık ara öndeyiz. 31 Mart günü halkımız sandıkta en büyük anketi belirleyecektir. Sizlere güveniyorum.” TOKİ ekipleri sahada! Çalışmalar 7/24 sürecek