Er, Malatyalılardan fedakarlık istedi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, rezerv alanlarla ilgili, 'Vatandaşlarımız bu konuda yardımcı olurlarsa, bizler çok hızlı şekilde şehrimizin 2 yıl içinde tamamen ayağa kalkacağına inanıyoruz 'dedi.

Er, Malatyalılardan fedakarlık istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Çarşıyı 1 yılda bitirme hedefimiz var”

Kentteki rezerv alanlarında konutların yapılması ile konut yapım dengesinin de diğer şehirlerle dengelenmiş olacağını ifade eden Er, temel hedeflerinin ise tüm bu inşaat süreçlerini daha da kısaltarak öne çekmek olduğunu söyledi. Kentin çarşı projesini Emlak Konut’un yaptığını ve yetkililerle görüşerek 1,5 yıl olan teslim süresini 1 yıla kadar çekmeyi hedeflediklerini belirten Sami Er, çarşının ayağa kalkması ile de vatandaşların moral ve motivasyon olarak daha iyi olacağını söyledi.Er, Malatyalılardan fedakarlık istediŞuan devam eden projeler olduğunu ve bu projelerin de hızla ilerlemesinin belediyelerin uyum içerisinde çalışması ile olacağını kaydeden Başkan Adayı Sami Er, göreve geldikleri ilk meclis toplantısında ise güçlendirme, yerinde dönüşüm gibi projelerin hızlanması için ilk adımı atacaklarının sözünü verdi.

Kentte 69 bine yakın hak sahibinin işyeri ve konutlarını yaptıktan sonra fazladan konut üretiminin yapılması içinde girişimlerde bulunacaklarını belirten Er, şuanda 55 rezerv alanında belediyelere iş düştüğü gibi vatandaşlarında kendilerine yardımcı olmasını istedi. Bu rezerv alanlarının biran önce boşaltılıp inşaatlara başlanılması gerektiğini belirten Er, “Mahkemeler ile itirazlar ile uğraşırsak bir arpa boyu yol alamayız. Bu nedenle herkesin fedakârlık yapması gerekiyor. Vatandaşlarımız da bu konuda yardımcı olurlarsa bizler çok hızlı şekilde şehrimizin 2 yıl içinde tamamen ayağa kalkacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6