Malatya'yı aydınlatıyordu, şimdi kız çocuklarına ışık olacak

Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'de yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat EDAŞ, 159 çalışanına başarı ödülü verdi ve üstün başarı gösteren her bir çalışanı adına Koruncuk Vakfı'na bağışta bulunarak kız çocuklarının geleceğine ışık oldu. 

Malatya'yı aydınlatıyordu, şimdi kız çocuklarına ışık olacak

Kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan EDAŞ, düzenlediği 2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’nda başarılı saha çalışanlarına ödüllerini verdi. Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan 159 çalışanına başarı ödülü verdi ve üstün başarı gösteren her bir çalışanı adına Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunarak kız çocuklarının geleceğine ışık oldu. 

“Büyük başarılara imza attık”

Malatya'yı aydınlatıyordu, şimdi kız çocuklarına ışık olacak

Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Alper Erbaş, kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7 gün 24 saat büyük bir özveriyle çalışan saha ekiplerinin, ülke ve bölgenin refahı için özellikle asrın felaketinin yaşandığı 2023 yılında gösterdikleri performansın çok anlamlı olduğunu ifade etti. Erbaş, “Geniş ve zorlu bir coğrafyada elektrik dağıtım hizmeti veriyor. Gece gündüz demeden bölge halkına kesintisiz enerji arzı sunmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız deprem felaketi bölgemizi büyük ölçüde etkilemiş olsa da yılmadan, yorulmadan hem çalışmalarımıza hem de yatırımlarımıza devam ettik ve birlikte büyük başarılara imza attık. Geçtiğimiz yıl yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.” dedi.

"Kız çocuklarımızın yarınlarına ışık oldular"

Elektrik dağıtım faaliyetinin doğası itibarıyla insana hizmet, ülke refah ve kalkınmasına katkı sağladığını belirten Erbaş, şunları söyledi: “Fırat EDAŞ olarak bölgemize kesintisiz enerji arzı sunma hedefimiz ve bu doğrultudaki çalışmalarımızla bölgemizin kalkınmasına destek olurken, bu misyon kapsamında sahadaki performanslarıyla beklentilerin ötesine geçen çalışma arkadaşlarım aynı zamanda kız çocuklarımızın yarınlarına da ışık oldular.”