Malatya'da her köşeye ulaşacak!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi'nin her köşesinin doğalgaza kavuşacağını belirterek, 'Hemşerilerimiz müsterih olsunlar inşallah doğalgazsız mahalle bırakmayacağız' dedi.

Malatya'da her köşeye ulaşacak!

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Malatya'da her köşeye ulaşacak!Battalgazi’nin her köşesinin doğalgaza kavuşacağını söyleyen Taşkın, “İlçemizde gerçekleştirilen ve hayata geçirilecek doğalgaz yatırımları hakkında AKSA Doğalgaz Müdürümüzden bilgi aldık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, doğalgazın ilçemizin her köşesine kazandırılması konusunda kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilçemizin altyapı ihtiyaçları, nüfus yoğunluğu, coğrafi yapısı ve çeşitli diğer faktörler göz önünde bulundurularak belirlenen projeler kapsamında, ilçemizin dört bir yanında doğalgaz şebekesi kurulması ve hizmete sunulması için gerekli adımları atacağız. Battalgazili hemşerilerimiz müsterih olsunlar; inşallah doğalgazsız mahalle bırakmayacağız.

Malatya'da her köşeye ulaşacak!

Battalgazi’mizin geleceğini her alanda yeniden inşa edeceğiz. Hem vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sunmayı hem de çevremizi korumayı hedefliyoruz. Belediye olarak yatırımlarla ilgili hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak kurumlarımızla iş birliği yapmayı sürdürecek; en uygun ve verimli çözümleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.