Depremde Duyarsız Muhtara Tepki Gösterdi 'Allah rızası için adayım' dedi...!

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde 31 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçiminde heyecan doruk noktasına ulaştı. 6 Şubat depremlerinde mevcut muhtarın mahalle sorunlarıyla ilgilenmediğini savunan 46 yaşındaki Faik Gür, 'Allah rızası için göreve talibim' diyerek muhtarlığa adaylığını açıkladı.

Depremde Duyarsız Muhtara Tepki Gösterdi 'Allah rızası için adayım' dedi...!

Depremde Muhtar Neredeydi?

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Göztepe Mahallesi sakinleri, muhtarın mahallenin sorunlarıyla ilgilenmediğini ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmadığını öne sürdü. Bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getiren Faik Gür, "Mevcut muhtar, deprem gibi bir felakette vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda görevini yapmayıp, onları kaymakamlığa yönlendirdi. Bu beni derinden üzdü" dedi.Depremde Duyarsız Muhtara Tepki Gösterdi 'Allah rızası için adayım' dedi...!

Mahalleye Hizmet Getirmek İçin Aday Oldu

Mahallesinin hak ettiği hizmeti alması için muhtarlığa aday olduğunu belirten Gür, "Ben artık mahallemin hizmet almasını istiyorum. Muhtarlığa Allah rızası için talibim. Vatandaşlarımız yetki verirse, bu görevi üstlenmeye hazırım" diye konuştu.

Göztepe'nin Eksiklerini Tamamlayacak

Gür, muhtar seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları da şöyle sıraladı: “İhtiyaç sahiplerine acil yardım: Depremden etkilenen ve yardıma muhtaç olan mahalle sakinlerine en hızlı şekilde ulaşmak ve ihtiyaçlarını karşılamak. Altyapı sorunlarını çözmek: Mahalledeki yolların, kanalizasyon sisteminin ve diğer altyapı unsurlarının iyileştirilmesi.  Taziye evi, muhtarlık binası, kapalı halk pazarı, kreş, mahalle vakfı ve gençler için spor kulübü gibi mahalleye gerekli olan tesisleri inşa etmek.”