Büyük bir şahsiyet

Erbakan Vakfı Malatya Şubesi tarafından Mehmet Akif ve Asım'ın Nesli Konferansı düzenlendi.Konferansta konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Daire Başkanı Bekir Şirin, Mehmet Akif kendisini vatanına, milletine adamış büyük bir şahsiyet olduğunu söyledi.

Büyük bir şahsiyet

Battalgazi Halk Eğitim Salonunda düzenlenen konferansa Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Daire Başkanı Bekir Şirin, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Erbakan hayatını İslam'a adadı

Konferansın açılışında konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, Erbakan Vakfınca  'Mehmet Akif Ersoy ve Asımın Nesli' düzenlendiğini hatırlatarak, programa konuşmacı olarak katılan Eğitimci Bekir Şirin'e teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Daire Başkanı Bekir Şirin ise, Büyük dava adamı Milli Görüş Lideri, Profesör Doktor Necmeddin Erbakan hocamızı rahmetle anarak, “Bütün hayatını İslam'a adayan, İslam Coğrafyasının ve İnsanlığın kurtuluşu için hayatı boyunca mücadele eden, bütün engellemelere rağmen bıkmadan usanmadan Milli Görüş hareketini devam ettiren,  büyük dava adamı Milli Görüş Lideri, Profesör Doktor Necmeddin Erbakan hocamızı rahmetle anıyorum. Allah ondan razı olsun" dedi.

Vatanını dinini her şeyden üstün tuttu

Mehmet Akif Ersoy'un kendisini vatanına, milletine adamış büyük bir şahsiyet olduğunu ifade edn Şirin, “Vatanını, dinini, milletini, her şeyden üstün tuttuğunu gerek yaşantısında gerekse eserlerinde görmek mümkündür. Milletin geleceği olan gençlerin de bu şuurda yetişmesini istemiştir. İşte bu şuurdaki gençliğe de Asımın nesli diyordu. Büyük Şair Merhum Mehmet Akif'in dediği gibi çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecekti.  Allah tüm gençlerimizi, bizleri bu şuurda olan Müslümanlardan eylesin. Ben sözlerimi burada sonlandırırken siz sayın protokole ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, saygıyla muhabbetle selamlıyorum" diye konuştu.