Güreşte Malatya rüzgarı

Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Malatya Güreş Takımı grekoromen stilde 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz toplam 9 madalya alarak takım halinde birinci, serbest stilde ise 1 altın, 3 gümüş, 3 bronz ile toplamda 7 madalya alarak takım halinde ikinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Güreşte Malatya rüzgarı

07-09 Aralık tarihleri arasında Elazığ ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Malatya rüzgarı esti. Malatya Güreş Takımı grekoromen stilde 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya alarak takım halinde birincilik, serbest sitilde ise, 1 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalyayla takım halinde 2'inci oldu. Malatya Güreş Takımı toplamda 16 madalya kazandı.

Daha çok madalya kazanmak istiyoruz

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Güreş İl Temsilcisi Hasan Aslan, verimli ve uyumlu çalışmalar neticesinde ata sporu güreş branşında Malatya'nın başarılı dereceler aldığını kaydetti. Aslan, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini vurgulayarak, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda  dereceler elde etmek istiyoruz. Diğer şampiyonalarda daha çok madalya kazanarak adımızdan söz etmek istiyoruz" diye konuştu. 

Serbest stil

52 kg Muharrem Mert Çal  Altın 
75 kg Batuhan Altuntaş  Gümüş
48 kg Muhammed Anıl Çal Gümüş
85 kg Denran Yabaş Gümüş
38 kg Yavuz Selim Akgün Bronz
41 kg Habib Sarı Bronz
57 kg Mevlüt Topal Bronz

Grekoromen stil

57 kg Muhammed Çelem Altın
62 kg Mustafa Demirhan Altın
68 kg Yusuf İşleyen Altın
44 kg Bayram Genç Gümüş
48 kg Kadircan Uçar Gümüş
52 kg Yunus Emre Bayar Gümüş
38 kg Samet EKİCİ Bronz
75 kg Yunus Aslanargun  Bronz
85 kg Abdulvahap  Aydoğdu Bronz