BİSK duyarsız kalmadı

İstanbul Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği (BİSK) Başkan Yardımcısı Mustafa Babuz ile Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü hemşehrimiz Bülent Küçük, 6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Malatya'yı ziyaret etti. BİSK tarafından toplanan 500 adet battaniye, 300-350 civarında ısıtıcı, ayakkabı, çocuk elbisesi ve çeşitli ihtiyaçları içeren malzemelerin dağıtımı gerçekleştirildi.

BİSK duyarsız kalmadı

Bölgedeki incelemeler kapsamında gazetemiz Net Haber'i ziyaret eden Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü hemşehrimiz Bülent Küçük ile BİSK Başkan Yardımcısı Mustafa Babuz, depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Acınızı hissediyoruz

Ziyarette konuşan BİSK Başkan Yardımcısı Mustafa Babuz, Malatya'daki kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa destek olmak için, kulüplerin ve yardımseverlerin desteğiyle yardım topladıklarını belirterek, "500 adet battaniye, 300-350 civarında ısıtıcı, ayakkabı, çocuk elbisesi ve çeşitli ihtiyaçları içeren malzemeleri Malatya ilimizi getirdik. Buradan farklı ilçelere ve köylere dağıtımını gerçekleştirerek bir nebze de olsa destek olduk. Bu konu da bizleri yalnız bırakmayan Beykoz İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük kardeşimize teşekkür ediyorum. Özellikle dağıtım konusunda bizlere çok yardımcı oldu. Biz isteriz ki daha fazla destek olalım. Tespitlerimiz neticesinde, ilerleyen zamanlarda kuru gıda, bakliyat gibi yardımlarımız olacak. Sıcak ilgisini eksik etmeyen Kale Kaymakamı Nurullah Beye ve Kale Belediye Başkanı Murat Koca'ya ve ilçe spor müdürümüze, Murat İlgün’e teşekkür ediyoruz. Vatandaş olarak, ülkenin her tarafındaki kardeşlerimize zor durumda faydalı olursak ne mutlu bize. BİSK Başkanı Asım Özdemir'in ve bütün Beykoz halkının selamını Malatyalı kardeşlerimize ilettik. Acınızı hissediyoruz, her zaman yanınızda olmaya çalışacağız" dedi.

Her şartta yardıma hazırız

Deprem olduğu andan itibaren teşkilat olarak teyakkuza geçtiklerini vurgulayan Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü hemşehrimiz Bülent Küçük ise, "Kulüplerimizle diyalog kurarak, neler yapabiliriz diye istişareler de bulunduk. Battaniye ve ısıtıcı olarak karar verdik. Zaten deprem anından itibaren devletimiz var gücüyle yardımları gerçekleştirdi. Her türlü çabayı gösterdiler. Bu süreçte bizde kardeşlerimizin yanında olup, destekte bulunmak istedik. Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği, yardımlara öncülük etti.  Biz de dışarıdan destek olduk. Bölgeyi bilmedikleri için bizde kendilerine gerekli yardımda bulunarak bizzat bölgeye gelerek yardımların dağıtılmasına vesile olduk. 300'e yakın ısıtıcı,500'e yakın battaniye dağıtıldı. Burada çok güzel birlik beraberliğin olduğunu gördük. Biz spor camiası olarak Türkiye'nin her yerine, her şekilde, her şartta hazırız. Bize zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Net Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keskin ise, yapılan yardımlar için teşekkür etti.