Beydağı gibi durun

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, Pazar günü yapılacak olan seçimin her ne kadar yerel bir seçim olsa da ulusal ve uluslararası etkileri, yansımalarıyla çok önemli ve kritik bir seçim olduğunu belirterek, 'Pazar günü yapılacak seçimlerde her bir hemşerimizin taşın altına elini değil, bedenini koyan Ak kadroların arkasında Beydağı gibi durmasını bekliyoruz' dedi.

Beydağı gibi durun

Hemşerilerimizin iradelerine sahip çıkmalarını, sandığa giderek oylarını kullanmalarını, oy kullanırken de milletimizin ve memleketimizin istikbaline sahip çıkmalarını isteyen Güder, seçimlerin demokrasi bayramına dönüşmesini, bir karnaval havasında neticelenmesini gerektiğini söyledi. Güder, “Battalgazi gibi aziz ve kadim bir ilçeye hadim olma şerefini bizlere lütfeden Rabbimize hamd ediyorum. Bu vesile ile bir kez Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde tüm teşkilat mensuplarımıza aziz hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bizler salt bir siyasal partinin mensubu olmanın ötesinde ulvi dertleri, kaygıları olan bir davanın mensuplarıyız. Bu kutlu yolculuğa da, bu inanç, bu şuur ile revan olduk. Gece gündüz demeden aylardır kapı kapı gezdik, dokunmadık gönül bırakmamaya çalıştık. Her bir hemşerimizin bağrımıza bastık. Bağrında büyüdüğümüz milletimize, ortak evimiz Malatya’mıza, Battalgazi’mize karşı sorumluluklarımızın da farkındayız. Bu sorumluluğu sadece omuzlarımızda değil gönüllerimizde taşıyabilecek inanca, azme, heyecana ve kararlılığa sahibiz” diye konuştu.

Battalgazi’yi geleceğe hazırlayacağız

Güder, güçlü bir Türkiye ve Malatya’nın destan şehri Battalgazi’den geçtiği vurgulayarak, “Bunun için; hayallerimizin, rüyalarımızın şehri destan şehir Battalgazi’yi, hep birlikte geleceğe hazırlayacağız. İstikbale hep birlikte kararlı adımlarla yürüyeceğiz. Tüm ekibimizle el ele, gönül gönüle vereceğiz, Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, ilçe belediyelerimizle, kurum ve kuruluşlarımızla, üniversitelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle, birlikte gece demeden, gündüz demeden, dur durak bilmeden geleceğin Battalgazi’sini inşa ve ihya etmek için hep birlikte çalışacağız. Her türlü önyargıdan uzak duracağız. Yüreğinde millet sevgisi, dilinde memleket türküsü, gözünde İstikbalimizin ışıltısı olan her bir insanımızın duygusunu, düşüncesini, sesini can kulağımızla dinleyeceğiz. Bize oy versin vermesin, dünya görüşü ne olursa olsun, mızrabını aziz milletimizin gönlüne vurabilen herkesi bağrımıza basacağız. Ayrıştıran, ötekileştiren, yok sayan değil; birleştiren, kaynaştıran, bir ve beraber kılan bir yöntemi kendimize düstur edineceğiz. Tevazu, samimiyet, adalet, ehliyet, liyakat, dürüstlük, şeffaflık, hesap verebilirlik ve ortak akıl bizim şiarımız olacaktır” dedi.

Gayret bizden, destek ve dua sizden

Güder, “Battalgazi’mizi bir yandan altyapısı ve üst yapısıyla inşa ederken; diğer taraftan da; geleceğimiz olan, istikbalimiz olan evlatlarımızın zihnen ve manen gelişmesine katkı sunacak, aklını, gönlünü kimsenin ipoteğine vermeyecek, aklı hür, vicdanı hür bir neslin inşası için gayret göstereceğiz. Modern hayatın her türlü tasallutuyla ruhları iğdiş edilmek istenen gençliğimize, geleceğimize, istikbalimize sahip çıkmak bizim en büyük derdimiz olacaktır. Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, engellilerimize, yetimlerimize, kimsesizlerimize hep birlikte sahip çıkacağız. Bu seçim her ne kadar bir yerel seçim de olsa ulusal ve uluslararası etkileri, yansımaları olacak çok önemli, çok kritik bir seçimdir. Bu vesile ile pazar günü yapılacak seçimlerde her bir hemşerimizin taşın altına elini değil, bedenini koyan AK Kadroların arkasında Beydağı gibi durmasını bekliyoruz. Hemşerilerimizin iradelerine sahip çıkmalarını, sandığa giderek oylarını kullanmalarını, oy kullanırken de milletimizin ve memleketimizin istikbaline sahip çıkmalarını bekliyoruz. Seçimlerin demokrasi bayramına dönüşmesini, bir karnaval havasında neticelenmesini diliyorum. Gayret bizden, destek ve dua sizden, muvaffakiyet Rabbimizdendir. En kalbi selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimle” ifadesinde bulundu.