Yeşilyurt'ta Spora Dev Yatırım: Modern Tesisleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yakınca Spor Adası'nda incelemelerde bulundu. Modern tesislerin gençlerin gelişimine katkı sağlayacağını vurgulayan Geçit, spor yatırımlarına öncelik vereceklerini belirtti.

Yeşilyurt'ta Spora Dev Yatırım: Modern Tesisleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeşilyurt ilçesinde sportif hizmetlerin yaygınlaşması için yatırımların artırılması talimatını veren Geçit, Yakınca Spor Adası'nda yer alan Yakınca Yaşam ve Spor Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahaları gibi modern tesisleri inceledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Gençlik Merkezi'nin de yer aldığı Yakınca Spor Adası’nın Malatya’ya değer kattığını belirtti.

Sağlıklı Bir Hayat İçin Spor Yapalım

Vatandaşların sağlıklı ve güzel bir hayat yaşaması için sportif yatırımlara öncelik tanıyacaklarını ifade eden Geçit, “Gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunacak yatırımlara ve sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem veriyoruz ve gereken katkıyı sunuyoruz. Yakınca mahallemizde 110 dönüm alan üzerine hizmet veren Yakınca Spor Adamızda her yönüyle şehrimizin hem sportif yapısının daha güçlü hale gelmesine hem de gençlerimizin iyi şartlarda sportif faaliyetlere katılımına katkı sunmaktadır. Yeni dönemde bu tür yatırım alanlarını daha aktif hale getirip katılımcı sayısını artırmayı amaçlıyoruz,” dedi.

Yeşilyurt'ta Spora Dev Yatırım: Modern Tesisleriyle Dikkat Çekiyor!

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3