Yerel basını önemsiyoruz

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti(MGTC) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kızıldaş, yerel basının bir kent için önemli olduğunu belirterek, 'Yerel basını önemsiyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana yerel basınla ilişkimizi en üst düzeyde sürdürmeye gayret ediyoruz ' dedi.

Yerel basını önemsiyoruz

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti(MGTC) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kızıldaş, yerel basının bir kent için önemli olduğunu belirterek, “Yerel basını önemsiyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana yerel basınla ilişkimizi en üst düzeyde sürdürmeye gayret ediyoruz " dedi.

Başkanımızın destekçisi olacağız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGTC Başkanı Fatih Avcı, “Hizmetleriyle Arguvan’da bir fark oluşturan ve hem sosyal belediyeciliği hem kültürel belediyeciliğini başarılı bir şekilde yürüten Arguvan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kızıldaş’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi yerel medya olarak yaptığı güzel hizmetlerde her zaman başkanımızın yanında olduğumuzun sözünü veriyoruz ve başkanımızın destekçisi olacağımızı da buradan iletiyoruz. Özellikle kültürel anlamda yaptıkları başarılı çalışmaları, bundan sonra yapacakları projeleri de destekleyeceğimizi şimdiden taaddüt ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yerel basın bizim için çok önemli

Yerel basının bir kent için önemli olduğunu belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise, “Bizler yerel basını önemsiyoruz. Yerel basının bir kent için ne kadar önemli olduğunu, oradaki herkesin sesi soluğu olduğunu bildiğimiz için yerel basın bizim için çok önemli. Göreve geldiğimizden bu yana yerel basınla ilişkimizi en üst düzeyde sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda her zaman fırsat bulabildikçe, zaman bulabildikçe yerel basını ziyaret etmeye gayret ediyoruz" dedi.

Etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz 

Sosyal belediyecilik anlamında biraz farklı düşündüklerini dile getiren Kızıldaş, “Farklı etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz. Arguvan Belediyesi olarak çok önemli etkinliklerimiz, Uluslararası Arguvan Türkü Festivali gibi, daha sonrasında Selçuk Balcı konseri gibi büyük sosyal etkinliklere yer veriyoruz. Önümüzdeki süreçte 16 Kasım’da da yine önemli bir etkinliği yapmaya gayret ediyoruz. Bu etkinlikte şunu söylüyoruz: Malatya’nın değerlerine sahip çıkması adı altında, başlığımızda ‘Malatya değerlerini unutmadı’ diye ve bu anlamda Malatya’nın yetiştirdiği önemli değerlerden, önemli sanatçılarından birisi Ahmet Kaya’nın ölüm yıldönümü. Ahmet Kaya’yı anacağız. Ahmet Kaya’yı sanatıyla hepimiz biliyoruz. En sağından en soluna kadar herkesin dinlediği, herkesin bir Ahmet Kaya’sı olduğunu biliyoruz. Bu anlamda da Malatya’nın yetiştirdiği değerleri unutmamak adına Ahmet Kaya’yı anma günleri düzenledik. Biz küçük bir belediyeyiz ama elimizden geldiği kadar sanatta, sosyal etkinliklerde, futbolda gayet verimli çalışmalar, güzel etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz. Yerel basın bu anlamda her zaman desteğini gördük. Biz teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Kızıldaş, 16 Kasım Cumartesi günü Malatya Kapalı Spor Salonunda Ahmet Kaya’yı anma etkinliğine tüm Malatyalıları davet etti.