Yeniden Refah Doğanyol'da

Yeniden Refah Partisi, Doğanyol İlçe binasını törenle açtı. Törende konuşan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, şuana kadar 11 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, 'İnşallah bir ay içinde tüm teşkilatlarımızla hazır ve nazır olacağız' dedi.

Yeniden Refah Doğanyol'da

Genel Başkanlığını Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Doğanyol ilçe teşkilat hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım tarafından açılışı gerçekleştirilen açılışa Doğanyol İlçe teşkilatı üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Davamızı her yere taşıyoruz

Açılışta konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, genel merkezin aldığı kararla bir süre çalışmaları durdurduklarını belirterek, "Ancak yine genel merkezimizin kararıyla çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam ettirmeye başladık. Önce icra kurulumuz sonra il yönetimi kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla toplantılarımız yaptıktan sonra tekrar sahaya indik. İlk olarak Ocak ayında yaşanan Elazığ depreminde en çok zarar gören ilçemiz olan Doğanyol'da bundan 6 ay önce görevlendirme verdiğimiz teşkilatımızın açılışını yapıyoruz. Milli görüş davasının yegane ve tek temsilcisi olan yeniden refah partimiz Türkiye'den dört bir yanında olduğu gibi Malatya'nın da her karışında teşkilatlarını kuruyor. Bakınız bizler büyük emekler vererek teşkilatlarımızı kuruyoruz herkes fedakârca bir duruş sergileyerek Erbakan hocamızın emaneti olan davamızı vatanın her yerine taşıyoruz. Ancak bu günlerde aynen askıda ekmek gibi askıda vekil projeleriyle Yeni kurulan partilerin seçime girebilmeleri için bazı kesimler çalışmalar yapıyorlar. Büyük bir iddia ile yola çıkmış iktidar olup ülkemizi yönetmeye talip olmuş her siyasi parti Türkiye genelinde teşkilatlanmasını tamamlayarak seçime girme yeterliliğini bileğinin hakkıyla elde etmelidir. Aynen yeniden refah partimizin yaptığı gibi" diye konuştu.

Hep birlikte kardeşçe yaşıyoruz

Dünya'nın yeni buhranlar geçirdiğine dikkat çeken Yıldırım, "Asrın hastalığı olan ırkçılık emin olun coronavirüsten kat kat daha tehlikelidir. Nitekim Amerika Birleşik Devletleri’nde George Floyd’un sırf ten rengi yüzünden zalimce katledilişinin gözlerimiz yaşarıp izledik. Bugün Türkiye'de olduğu gibi Doğan yolumuzda farklı görüşe farklı dile farklı mezhebe sahip insanlar var ve hep birlikte kardeşçe yaşıyoruz. Alevi Sünni Türk Kürt hep birlikte medeniyet dersi verircesine yıllardır huzur ve barış içerisinde yaşıyoruz. Dünya gözünü Amerika'nın Misisipisinden çevirip Türkiye'nin Malatya’sına kafasını çevirdiği gün huzurun ve barışın Türkiye'de olduğunu göreceklerdir" şeklinde konuştu.

Bir aya tüm teşkilatlarımız hazır olacak

Yıldırım, Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılması yönünde sevindirici haberler olduğunu belirterek, artık biletle değil abdestle Ayasofya Camii'ne girilmesi gerektiğini söyledi. Yeniden Refah Partisi olarak hükümetin yaptığı güzel ve hayırlı hizmetleri takdir ve tebrik edeceklerini ifade ederek, "Yapıcı onarıcı muhalefet anlayışı ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışı ile değil kim gelirse gelsin hayırlı hizmetler yapsın bu millete hizmet etsin anlayışındayız. Teşkilatlanma çalışmalarımızda şu ana kadar 11 ilçemizi tamamladık. Arapgir ve Hekimhan ilçelerimizde çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bir ay içinde tüm teşkilatlarımızla hazır ve nazır olacağız" değerlendirmesinde bulundu.