Zeki Taşkıran

TEK ÇÖZÜM: FAİZ VE İSRAFA SAVAŞ AÇANI SEÇMEK

Zeki Taşkıran

Tabi ki Belediye seçimlerini kastediyorum. Şu 3-4 aylık bir seçim sürecinde bile trilyonlarla paralar seçim kampanyalarına aktarılıyor. Kimin parası? Tabi ki bizlerin parası. Seçimden dolayı Televizyon ve Basına haber konusu edilen adayların iş ve hizmetlerine ilişkin haberler bedavadan gösterilmiyor herhalde. Mevcut Belediye başkanlarının tamamı kendi hizmetlerini, yaptıklarını ve yapacaklarını servis ederken Belediyelerin finansmanından değişik usuller kullanarak karşılamaktadırlar. Hem de bunun günahının farkına dahi varmadan gönül rahatlığıyla kullanmaktadırlar. Milletin kasasından geleni yemek o kadar ki meşru görülür olmuş!

Tekrar tekrar belirtmek isterim ki değerli dostlar; Belediye seçimleri ile genel seçimleri karıştırmayın. Türkiye’nin 81 vilayetinin Belediye seçimlerini AKP adayının kaybetmesi Erdoğan iktidarını ne ulusal ne de uluslararası etkilemez. Daha 4 yıl var başkanlık seçimine. Yapmayın Allah aşkına, saf olmayın artık ey milletim. Sömürülmekten bıkmadınız mı? Milletinden en yüksek su ücreti alan, Çöpünden tutun da Emlağına , tabelasına, otoparkına  kadar en ufak bir hizmetten çok yüksek vergi ve harç alan, Müteahhidinden aldığı ruhsat harcıyla doymayıp Despotça bağış yaptıran………. Vs. gelire rağmen neredeyse KATRİLYONla Yabancı Bankalardan Yüksek faizle kredi çeken bir Belediyecilik sisteminden, böyle samimiyetsiz sistemden doymadınız mı Ey Türk Milleti?  

Kendilerine, yandaşlarına ve kendilerine çalışanlara Tomar Tomar maaş bağlamaktan, araç tahsisinden, personel takviyesinden bir gram taviz vermeyen İsrafçı ve faizci mevcut belediyeciliğin artık sona ermesi ve yemeyen, yedirmeyen, Faiz ve israfla mücadele edecek Allah Korkusu olan Belediye Başkanlarının artık başa gelmesi elzemdir. Artık israfçı ve faizci sistem iflas etmiştir. Bunun Erdoğan’ın kaybedilmesi yada ülkenin bekası ile alakası olmayıp bu tür spekülatif tavırlar AKP algı operasyonunun birer parçasıdır. İmar ve İdare Hukuku ile hemhal olan biri olarak şunu gördüm ki kesinlikle Milli Görüşçü bir çaycı yada çorbacı Belediye Başkanı olsa bu zihniyetten daha iyi hizmet eder. Niye mi Çünkü yemez ve yedirmez, Çünkü israf etmez ve faizden kaçar.

Değerli kardeşlerim 20-25 yıl önceki Malatya’yı bir gözünüzün önüne getirin. Milli Görüşçü Belediye Başkanı olan A.Münir Erkal döneminde yapılmış olan MAŞTİ, ŞEHİR MEZARLIĞI, KERNEK, ORDUZU PINARBAŞI,….. VS MİLLİ GÖRÜŞ HİZMETLERİ ile AKP’nin iktidar olduğu şu yaklaşık 20 yılı bir karşılaştırın Allah aşkına. Kibirli diye oy vermediğiniz milli görüşçü Belediye Başkanı ile Kendilerine ve kendilerine yalakalıkta sınır tanımayanlara bol keseden dağıtan ve her seçim tekrar seçilmek için millete hizmet parasını reklamlarında harcayan müsrif ve faizci Başkanları aynı kefeye mi koyacaksınız? Yoksa Resulullah’ın dediği gibi haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır.” Düsturuyla hareket edip hakkı ehline mi vereceksiniz? Şüphesiz ki siz değişmedikçe Allah durumunuz değiştirmeyecektir. Rabbim Hakkı hak bilip batıldan uzak duranlardan eylesin…       

Yazarın Diğer Yazıları