Zeki Taşkıran

SOROS VE MİNİK DERNEK İLE VAKIFLARI DEFOLUP GİDİYOR…

Zeki Taşkıran

Şu an İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılandığım bir dava var ve bu davanın konusu Yahudileri aşağılama iddiası ile suçlanıyorum. Dava süredursun… Aradan 1 yıldan fazla zaman geçti. Araştırmalarımda ve iddialarımda, George Soros’un ülkemizin güneydoğu sınırı başta olmak üzere Osman Kavala gibi vatan hainleri üzerinden kurdurduğu Açık Toplum Vakfı ve bu vakfın yavrucuğu konumunda ki dernek ve vakıflar eliyle ülkemize karşı Suriyeli mültecileri düşman haline getirmeye, ülkede yeni bir PKK gibi topluluk oluşturmaya çalıştıklarını ve siyonizmin boş durmadığını ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalıştığını yazmıştım.

Değerli kardeşlerim gerek Milli Gazete ve gerekse de Yeni Akit Gazetesi bu teşekküllerin takipçisi olmuş ve ısrarlı haberler üzerine İstihbarat, Güvenlik güçleri ve adli makamların çalışmaları ile çok şükür önce Kavala haini tutuklanmış ve akabinde bu insancıl ve demokratik görünen Açık Toplum Vakfının faaliyetleri mercek altına alınmıştır. Ülkemizin bu oyunu çözdüğünü gören Vakıf Mütevelli Heyeti geçen iki gün içinde Türkiye’deki faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Umarım bu kararın taktiksel ve geçici bir karar olduğunu makamlarımız değerlendirir ve bu Siyonistlerin sinsi plan ve gizli çalışmalarını mercek altında tutsunlar. Yoksa tarihte Siyonistlerin taktik ve gizli planlarının her zaman var olduğu yadsınamaz bir hakikattir.

Kendilerini Tanrı katında seçilmiş olarak yeryüzünün hakimi gören Siyonistler, tarih boyunca böl-parçala-yönet mantığı ile tüm İslam coğrafyasına hakim olmaya çalışmışlar ve bunu büyük oranda başarmışlardır. Kral Abdullah ve Sisi gibi hainleri saflarına geçirerek Ortadoğu’yu parçalamış ve Saddam gibi direnenleri de yerli işbirlikçiler eliyle astırmışlardır. Hakikaten son kale olarak Türkiye’miz kalmıştır. Rabbimin yardımıyla yedirtmeyeceğiz cennet ülkemizi.

Hükümetin bu konuda çok hassas davranması ve bu konuta stratejik çözümler bulması , önlemler alması gerekiyor. Anayasal ve yasal düzenlemelerle ülkemizde ki Siyonist casus ve ajanların ayıklanması için başta İdam olmak üzere çok şedit müeyyidelerin artık meclisten geçirilmesi ülke bekası ve güvenliği açısından olmazsa olmazımızdır. Sözkonusu olan Vatandır çünkü. Rabbim bu mübarek topraklarımızı ve insanımızı korusun…  İletişim:[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları