Zeki Taşkıran

SİYONİST STRATEJİ VE CEMAATLER

Zeki Taşkıran

Hepinizin malumu olduğu üzere “GAVUR MİLLETİ OSMANLIYI DIŞTAN YIKAMADIĞI İÇİN İÇTEN ANCAK YIKARAK BAŞARILI OLMUŞTUR.” Bu cümleyi duymayanınız yoktur. Bu basit ama çokkkk derin manalar taşıyan bir cümle. Değerli kardeşlerim, kendilerini insanlığın ve yeryüzünün en rüçhanlı en kıymetli insanları olarak gören Siyonist Yahudiler, yıllar boyu hiç yılmadan hiç geri adım atmadan ve pes etmeden Osmanlıyı yıkmak için çalışmış ve Osmanlıyı doğrudan sıcak savaşla yıkamayacaklarını anlayınca içerden yıkmaya ve bölüp parçalamaya sonrada yönetmeye karar vermişlerdir. Bunu da sabırla ve aşama aşama gerçekleştirmişlerdir.

Bizim Anadolu insanımız ise maalesef o kadar basit düşünen saf bir millet ki, bu Siyonist Yahudilerin bu derin düşünce yapısını anlayamamış, Siyonist oyunlara hemen kanıvermiştir. Hele de bu çağda artık derin düşünmek ve derin analizler yapmak lazım. Tarihten mutlaka ders almak lazım. Osmanlının çöküş dönemini iyi tahlil etmeli ve meşrutiyet hareketleri, ittihat ve terakki dönemini ayrıntılı okumak lazım. Bunu başarabilirsek bugün İslam coğrafyasında yaşananları da, FETÖ olayını da ABD ve AB ile Rusya üçgeninde sıkışmışlığımızı da çok rahat tahlil edebiliriz.  Siyonizmin hiçbir şekilde vazgeçmediği amacı olan Müslümanları köleleştirme ve emperyalist düzeni kalıcı hale getirme planlarını da derin düşünerek rahatlıkla görebiliriz.

Bugünlerde ise müthiş bir planın 2. Yada 3. Aşamalarını devreye koymuş durumda Siyonist düzen. İslam ülkeleri içinde en tehlikelisi olarak gördüğü Türkiye’yi dize getirmek ve gelişmişliğini önlemek için müthiş kaynak aktararak Türkiye’de bir çok afaki cemiyet ve cemaatler kurduran Siyonist liderler Rolthshilt ve Rockfeller aileleri bu çok sayıda cemaat ve cemiyet görünümlü tuzak kuruluşlar vesilesi ile “HAK VE HAKİKAT İÇİN CANDAN MÜCADELE EDEN CEMAAT VE CEMİYETLERİ” bitirmek için “Cemaat Oluşumunu Kanunla Yasaklama” çabası içine girmişlerdir. Milletin gönlünde cemaatleri bitirmek ve bu vesile ile çıkartacakları yasalar için meşru zemin oluşturma gayesindeler. Bunun için FETÖ ve Adnan Oktar gibi argümanları devreye koymuşlardır. Maalesef milletimizin bir kesiminde bu algı başarılı olmuş ve cemaatlere tepkiler oluşmaya başlamış durumda. Fetö nedeni ile insanlar cemaatlere yardım yapmamaya ve korkudan cemaatlerden uzak durmaya başlamış öncelikli olarak. Siyonizm bunu başarmış akabinde Cemaatlerin tamamı insanları kullanıyormuş gibi gösterilerek Cemaatlere karşı bir kin ve düşmanlık oluşturularak cemaatler yok edilmeye çalışılmaktadır. Milletin nazarında bu algı oluşturulursa Kanun için meşru zemin de oluşturulacaktır. Bu günlerde bu gaye tamamlanmak üzere.

Bu Siyonist oyunlara artık gelmemeliyiz. Artık biraz derin düşünmeyi ve analiz etmeyi öğrenmeliyiz. Cemaat demek müslümanların birliği ve dirliği demektir. Devletin yapması gereken sadece milleti, dini kullanarak sömüren yapıları ve oluşumları tespitle yok etmek ve bu grupları Hak olandan ayırmaktır. Cemaat olmazsa birlik ve beraberlik olmaz, cemaat olmazsa maneviyat ve ahlak olmaz. Cemaat olmazsa gelecek nesiller olmaz. Bunun bilincinde olarak Siyonist oyunlara milletçe ve devletçe gelmemeliyiz. İletişim:av.zekitaskiranhotmail.com

Yazarın Diğer Yazıları