Zeki Taşkıran

SİYASİ ÇIKAR İÇİN KADINI AİLEDEN KOPARMAK VİCDANSIZLIĞI!

Zeki Taşkıran

        Yeni Akitin Cuma sayısında manşet haber; “SANKİ MOR ÇETENİN MÜDÜRLÜĞÜ” başlığı ile verilmiş. Detayı ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü’nün bir saçma sapan ve siyonizme hizmet eden raporudur. Rapor Sonucu: Aile, kadın için güvensizdir ve tehdittir. Bu nasıl bir vicdansızlık ve bu nasıl bir rapordur! Asla yerli ve milli bir rapor değildir bu. Mckensey firması gibi bir Siyonist kuruluştan herhalde alınan bir rapor ki ülkemizde aileyi bitirmeye, evliliği, çocuk yapmayı yok etmeye yönelik bir çalışma olmuş.

            Daha önce de belirttiğimiz üzere Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı 17 yıldır hiçbir zaman düzelmedi ve sınıfta kalmaktan hiçbir zaman kurtulamayan bir bakanlık oldu. Şimdi buna Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da eklenmiştir. Yazıklar olsun ki kadının oy’unu almak için kadına makam, mevki, ekonomik özgürlük aşılayıp aileden koparanlara! Yazıklar olsun ki 6284 Sayılı Yasayı çıkarıp da kadını koruyacağım diye hergün kadın cinayetlerine neden olanlara! Allah aşkına “ AİLE, KADIN İÇİN GÜVENSİZDİR VE TEHDİTTİR.” Ne demektir. Evlenmeyin demektir, Boşanın demektir, Ayrılın , dağılın….. Demektir. Başka ülkelerde olsa buna izin veren bakanı da Genel Müdürü de çoktan alıp atmışlardı!

            Maneviyat ve ahlaksızlık sadece sokakta değil, bürokraside de tamamıyla ayyuka çıkmış ki siyasi mülazahalarla dahi aile yok edilebiliyor. Toplumun temeline dinamit atılabiliyor ve hiçbir sivil toplum kuruluşu yada medya ve basın buna ses çıkarmıyor. Ya AKP’den nemalanıldığı için yada “bizdendir ne yapıyorlarsa bir bildikleri vardır.” Cahilane düşünce ile sus pus olmuş bir basın ve medya ile trol yazar grubu vardır. Değerli kardeşlerim, tarihi gözünüzün önüne getirin ve nefretle anılan hükümet ve saltanatlara bakın! Hep azmışlık ve doyumsuzluk haline girdikten sonra batmış ve nefretle anılır olmuşlardır. Adaletsizliğin ayyuka çıktığı, gelir adaletsizliğinin ve eşitsizliğin tavan yaptığı, torpilsiz bir işçinin dahi bir yere alınmadığı, üst tabakaya dokunulmayıp sahipsizlerin süründürüldüğü, milli gelirin ancak dış bankaların faizine verildiği, yer altı ve yer üstü zenginliklerin tamamına yakınının yabancılara peşkeş çekildiği, toplumun teminatı olan aile ve eğitimin darmadağın edildiği bir hal üzerineyiz. Bir an önce düzelme ve hukuki tepki konulmazsa Allah muhafaza Bosna gibi, Libya gibi, Suriye gibi, Irak gibi bir hale maruz kalmamız ve Allah tarafından cezalandırılmamız kaçınılmazdır.

            Toplumun temeli olan aile ve eğitim elden gitmeden hepimizin üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Allah ümmetin son kalesi olarak gördüğümüz ülkemizi ve insanımızı korusun, yar ve yardımcımız olsun.   İletişim:[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları