Zeki Taşkıran

İsrail'e Müdahale için Allah'ın Yardım Edeceğine İnancımız, İnancınız Olsaydı Keşke..!

Zeki Taşkıran

7 ayı geçti İsrail saldırıları hiç durmadı, saldırıların başından Gazzenin yok olmasına kadar hükümetten tek bir caydırıcı hamle gelmedi. Aylarca masum insanlar katledildi, ambulanslar hastaneler bombalandı. Avrupa halkları ve hükümetleri ayaklandı, milyonlar batı İslama geçti , bizim demekten utandığımız hükümetten cılız sesler dışında hiçbir yaptırım gelmedi. Ta ki seçimler olup seçimlerde Türk Müslüman Milletinin Gazze tepkisi sandığa yansıyana kadar! Vicdansızlar , Gazze Soykırımı seçim malzemesi yapılacak bir vaka mı ki seçimden sonra ticari ilişkileri kısmen askıya aldınız!
Allah’tan korkmazlar, bir millet yok edildi, daha ne bekliyorsunuz müdahale için. Allah’tan da büyük değil ya Amerika, israil! Hükümet olarak şu tavrınız şu yapmacık yaptırımlarınız o kadar kendini belli ediyor ki Gazze ve Refah bir islam değil İnsani mesele halini aldı. ABD ve İsraile uşaklık eden Hain 52 tane İslam ülkesinin içinde Türkiyenin isminin geçmesi hiç mi gururunuza , onurunuza dokunmuyor. Bir Selahaddini Eyyubi’nin imanından zerre kadar da mı imanınız kalmadı. 
İmanınız, inancınızın bittiği o kadar belli ki İnsanlığınızdan da mı utanmıyorsunuz. Bininizden biriniz hiç olmazsa insanlığını hatırlayıp bir tepki olarak istifa etsin. Korkmayın hükümette yer almayanlar acından ölmüyor sadece koltuktan oluyor. 
Öyle bir ruh halini aldık ki deprem vız gelir tırız gider oldu bu vahşetin yanında! Geceleri rüyalarımızda , Gazze halkının içine karışıp hiçbir şey yapamadan sadece onlarla beraber ve sadece yanlarında şehit olmak hayaliyle yatar kalkar olduk. Kanınıza hiç mi dokunmuyor? Hiçbir şey yapmayacaksanız bari, sınır ülkelerinden insanların şehit olmak için gazzeye , refaha gitmelerinin yolunu açın. Ürdün ve Mısır gibi satılmış ülkelerle geçişler  için hiç olmazsa anlaşın. Sadece insanların şehit olmak için gitmeleri yolunda bari birşeye yarayın!
ABD ve İsrail , Türkiyeyi savaşa çekmek istiyor muhabbetini yapmayın bu imanlı inançlı millete. Biz Türk Milleti olarak asla uşaklığı, hainliği ve zulme karşı susmayı kabul etmiyoruz. Eğer bu milleti temsil ettiğinizi düşünüyorsanız Allahın yardımının mutlaka geleceğini bilin ve bu duruma müdahale edin. Rahmetli Erbakan Hoca, yaşıyor olsaydı, asla durmayacaktı . Keşke sizin de Allaha iman ve inancınız olsaydı da Allah’ın yardım edeceğini düşünerek , buna inanarak şu katliama artık müdahale etseydiniz! 
Bu hal devam ederse, unutmayın ki Allah; ABD ve İsrail’den önce uşaklık eden İslam Ülkelerini helak edecektir. En büyük üzüntümüz odur ki , Çaresizce sadece gıda yardımı yapmakla, dua etmekle ve ağlamakla ömrünü harcayan bizler de aynı gemideyiz. Rabbim , İnşaallah kendisine güvenmeyip sus pus kalan ve ABD’ye , israile hala uşaklık eden ne kadar hükümetler ve hükümet üyeleri varsa hepsini Kahhar ismiyle kahretsin. Masum ve mazlum insanları ve Gazze , Refah, Kudüs ve tüm Filistini korusun.?

Yorumlar 2
Ayşe 31 Mayıs 2024 20:37

Gazzenin özgürlüğü bile kâfirin iki dudağı arasında olmuşken . Kime ne adaleti anlatacaksınız. İnsanların önce vicdanını sorgulayıp İmanını sorgulamalı orada ölen kendi çocuklarınız olabilirdi o zaman bu kadar sessiz ve umursamaz olabilir miydiniz? Allah Gazze'ye öyle bir iman nasip etmiş ki onlar sadece Hasbunallahu ve nimel vekil diyor . Asıl aciz ve güçsüz biz müslümanım diyenlerde . Allah Gazze'ye Özgürlük bize de bir an önce hidayet nasip etsin ????

Ayşe 31 Mayıs 2024 20:00

Allah kâfirleri helak eylesin ????

Yazarın Diğer Yazıları