Zeki Taşkıran

HAYVANDAN DAHA AŞAĞI OLABİLECEK MAHLUKADNAN OKTAR

Zeki Taşkıran

1995 yılı ile 1999 yılları arasında üniversitede okurken Harun Yahya ismi ile çok güzel dini kitaplar okurduk. Kur’an ve sünnetle (hadis ) külliyatı ile kıyasladığımızda hiçbir sıkıntı ve sorun görmediğimiz bu Harun Yahya isimli yazarın kitaplarını özümseyip okur ve hayatımıza uygulamaya çalışırdık. Aradan yıllar geçti ve yaklaşık 2015 yılı içinde bu takma adı Harun Yahya olan yazarın Adnan Oktar olduğunu öğrendik. Öğrenme vesilesi ise TV programlarında ki kedicikleri ile yaptığı programlar oldu.

Resul’i Ekrem diyor ya bir insanı tanımak için ibadetine değil onun dirhemle olan münasebetine bakın. Hayretler içinde 3-4 yıldır bu aşağılık mahlukun yaptıklarına ve geçmişte ki yazılarına bakıyorum ve karşılaştırınca bir türlü inanamıyorum. Ama Fetullah Gülen gibi milyonları kandırmış bir Siyonist uşağı daya 2 yıl önce neler yaptığını gören biri olarak bunun da bir o kadar aşağılık olabileceğine artık inanıyorum. Hakikaten insanoğlu çok mübarek de olabiliyor, hayvandan daha aşağılık da olabiliyor. Değerli okurlarım, hakkınızı helal edin bu kadar argo ve ağır kelimeler kullandığım için. Ama 20 yıl önce bu mahlukun kitaplarını okumuş ve hayranlık duymuş ama yıllar sonrasında ise hayvandan daha aşağı olduğunu görmüş birinin psikolojisini anlayın işte!

Milli gençlik Vakfı talebesi idik o zamanlar ve hala. Ama sadece MGV yayınları değil, hayırlı olduğunu bildiğimiz tüm yayınları takip ediyor ve okuyorduk. O dönemde de kitapları iyi ve faydalı idi. İnsanoğlunun bu kadar aşağılık ve hayvandan öte olabileceğini gösteren nadide örneklerden biri herhalde.

Bu türden mahlukların sunduğu programlara benzer bir çok kadın ve çocuk programı mevcut. Hükümetimizden çok acilen Maneviyat ve Ahlak adına o programlara da el atmasını ve yasaklama ile çeşitli müeyyideler getirmelerini diliyoruz.

Rabbim, dinini kullanarak bu türden büyüyen (!) ve hayat yaşayanları zelil ve rezil eylesin. Müslümanları da uyanık eylesin.   İletişim:av.zekitaskiranhotmail.com

Yazarın Diğer Yazıları