Zeki Taşkıran

DÜNÜN MAZLUMLARI BUGÜNÜN MÜFTERİSİ!

Zeki Taşkıran

Dünün dediğim , çok uzak zaman dilimi değil, 28 Şubat Döneminden ve sonra ki normalleşmeye doğru giden anormal süreçteki mazlumlardan bahsediyorum değerli kardeşlerim. O dönemde kartel sol medyası Yahudi uşağı Fetö ile birlikte Erbakan Hoca ve arkadaşlarına türlü türlü iftiralar, düzmece oyunlarla isnadlarda bulunuyor ve halk nezdinde Erdoğan dahil milli görüşçüleri hain, hortumcu ve haramzede olarak gösteriyordu ve saf halkım da buna inanıyordu ya. En çok da biz millet olarak “Erbakanı asla iktidar yapmazlar o yüzden oyumuz boşa gitmesin” diyorduk ya!

Ne hazin ve ne çok üzüntü vericidir ki aynı oyuna maruz kalan dünün mazlum ve haklıları, iktidar sarhoşluğu ve iktidarlarını kaybetme korkusu ile bugünün müfterileri olmuşlardır. Seçim zamanı iktidar partisi o kadar sınır tanımaz bir hale geliyor ki   doğuda kayyumlukla tehdit ettiği halkını Anadoluda ve batıda Beka sorunuyla kandırmaya çalışıyor. Siyaset o kadar iğrençleşiyor ki asla FETÖ ve PKK ile yan yana gelemeyecek milli görüş kadrolarını sırf oy için vicdansızca ve sınırsızca Allah’tan korkmadan HDP yada FETÖ’ye yamamaya çalışıyorlar. Şehirlerden yada ilçelerden birinde Belediye Başkanı çıkaramayacaklarını bilen HDP, orada Saadet partisi adayı için çekildiğini söylemiş! Vay saadet Hdp kol kola naraları atılıyor. Temel Bey’in dediği gibi Allah’tan korkun. Ülkede o kadar baskıcı bir zihniyete dönmüş ki iktidar HDP.liler bile Erdoğan gelmesin de kim gelirse gelsin düşüncesiyle bazı yerlerde Saadet lehine, Bazı yerlerde İyi parti lehine bile çekilebiliyorlar. Buna sebebiyet veren baskıcı sistem utansın!

Kutuplaştırma ve ötekileştirme o kadar ayyuka çıkmış ki ülkede , din ve milliyetçilik üzerinden o kadar sömürü siyaseti almış başını gitmiş ki sırf AKP zulmü ve baskısı bitsin diye diğer partiler doğal olarak sonuç alamayacakları yerde AKP.ye alternatif partileri desteklemek durumunda kalmışlardır. Böyle bir durumdsa 81 vilayette tek başına aday çıkaran saadet lehine çekilenlere ve destekleyenlere bizi desteklemeyin mi desinler?

28 Şubatta türlü türlü tezgahlara ve iftiralara uğrayan dünün mazlumları bugünün en büyük müfterileri olmuş. İçinde İdeolojisi ve dava aşkı kalmamış bir oluşuma dönmüş AKP ve cumhur ittifakı elbette ki DYP ve ANAP gibi tükenip gidecektir. Ama olan, yine bu saf millete olacaktır. 28 Şubatta kinden farklı olarak da İslami Medya ve Basın ise bu zulme, Sağdan yani Bizden geldiği için ses çıkarmadığından bu vebalden nasibini fazlasıyla alacaktır. Kendi tabirleri ile diyoruz ki sizlerin iftira ve oyunları varsa Allah’ın zalimlere hazırlayacağı oyun ve son en büyüğü olacaktır. Rabbim her zaman Sırat-ı Müstağim üzerine olanlarla beraberdir.    

Yazarın Diğer Yazıları