Zeki Taşkıran

BEKA SORUNU VE MİLLİ ÜRETİM

Zeki Taşkıran

            Bu hafta ki yazılar genelde 28 Şubat konulu. Ama ülke gündemi ise hep Beka Sorunu ve Belediye Seçimleri ile müşkül durumda! Bunu en çok da siyaset mühendisi Bahçeli kullanıyor. Erdoğan, Beka sorununu Doğuda Kayyumlukla birleştirip kullanıyor. Saadet ise 24 Haziranda ki CHP İttifak mağlubiyetinden ders çıkarmış olacak ki 81 vilayette Tek Başına seçimlere girmeyi siyasi argüman olarak kullanıyor. İyi Parti, terör örgütünün desteğini almakla suçlanıyor… Bu şekilde seçim sathı kızışmış sınırsız ve hadsiz bir şekilde ilerleyip duruyor.

            İktidar ortakları, hiç mi hiç alakası olmamasına rağmen çok vicdansızca Ülkenin Beka ve Varlığını Belediye seçimlerine bağlamakta ısrar ediyor. Çok cahil bir insan dahi bilir ki Yerel Seçimler= Hizmet seçimleridir. Ülkenin dışa karşı olan Bekası ile Ülkenin sadece içini ilgilendiren hizmet seçimler ne alaka! Ama iktidar, seçimleri kaptırmamak adına o kadar hırslanmış ki neredeyse Namus meselesine dönderecek duruma gelmiş. İster devlet idaresi ister şirket ister belediye ne derseniz deyin bu hal ve hareketler bir bitişin bir çırpınışın ayak sesleridir. Rabbimden duam bu çırpınış ve bitiş olağan olsun. Biterken gemiler yakılmasın yada yaktırılmasın. Malum, ülkemiz sebze tanzim satış yerleri ile övünülecek durumda!

            Beka sorunu sizce Belediye Seçimleri ile mi daha çok ilintili yoksa Yerli Savunma, Yerli İlaç, yerli tohum…….vs. yerli üretimle mi ilintili? Düşünün ki 2006 yılında 5553 sayılı Tohumculuk Kanunu ve bunun uygulanması için Gıda ve Yem Amaçlı Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmalar ve Ürünlerinin İthalatı, İşlenmesi, İhracatı, Kontrol ve Denetimine Dair Yönetmelik ile TOHUM ÜRETİMİ TÜRKİYEDE YASAKLANMA YETKİSİ BAKANLIĞA VERİLMİŞ..! Allah aşkına denizleri ile, barajları ile ,ırmakları, ovaları, dağları ve 4 mevsim iklimi ile TARIM CENNETİ olan ülkemizde YERLİ TOHUM YASAĞI ne demek! Şu demektir ki, bu iktidar yıllardır İsrailin genetiği bozulmuş tohumunu alıp saf milletimize ektirip -biçtirmek için Bu mevzuatla Siyonizme hizmet etmektedir. İlaç sektörünün  70-80 ‘inin Siyonizmin duayen ailesi Rolthschild firmalarında olduğunu hepimiz biliriz. (Öyle umuyorum.) Savunma makine ve silahları kimden alıyoruz. ABD ağırlıklı olmak üzere Batıdan! Tohum ve ilaç İsrailden! Bir düşünün Beka konusunu ! Bu ahvalimizin hangisi beka ile ilgili acaba?

            Maden kaynaklarımızın özellikle de Bor Madeni arama ruhsatları, rahmetli Erbakan Hoca iktidara gelmeden birkaç ay öncesinde  gizli bir şekilde Siyonist firmalara uzun süreli verilmiş ve hala milletimizden bu husus gizlenmektedir. Denemesi bedava! Enerji Bakanlığı Maden işleri Genel Müdürlüğü’ne bir dilekçe yazın ve Bor Madeni başta olmak üzere Madenlerimizin arama ruhsatlarının kimlere hangi yıllarda ve ne kadar süre ile verildiğini bir dorun bakalım. Ne cevaplar alacaksınız?. Değerli kardeşlerim Rahmetli Erbakan Hoca’nın vefatının yıl dönümü vesilesi ile sosyal medyada methiyeler ve Rahmet okuyan okuyana. Niye yiğitler öldükten sonra bunu yapıyoruz. Erbakan Hocam siyonizmi ve siyonizmin gayesi ile metodunu ortaya çıkaran Allah Dostu bir şahsiyetti. Buna inanıyorsak şuna da inanmalıyız kanımca . En azından rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği “ Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ABD ve AB desteği olmadan tek başına iktidar olan tek lider Erbakan Hocadır.” Tespitini çokça düşünelim. Çünkü hakikaten Cennet konumunda olan  ülkemizin zenginliklerinin kullandırılmaması , yabancılara peşkeş çekilmesi, Ağır sanayi fabrikalarımızın satılması, Üretimin yok edilmesi, Vergi ve harçlarla, yabancı bankalardan alınan fahiş faizli borçlarla devletin ayakta tutulmaya çalışılması BEKA ile alakalıdır. Belediye seçimleri değil. Aklınızı ve vicdanınızı kullanmanızı Allah emrediyor… Bize de hak ve hakikati korkmadan ve çekinmeden haykırmamızı emrediyor. Rabbim Yardımcımız olsun. Rabbim bizleri bu yaşanan ve ülkenin geldiği durumdan bir an önce ders almamızı nasip etsin…  

Yazarın Diğer Yazıları