Zeki Taşkıran

AMERİKA'NIN RANTSIZ ÇEKİLECEĞİNE İNANMAK SAFLIK!

Zeki Taşkıran

1770’Lİ yıllarda Dünyaya hükmetmeye yemin etmiş bir Rockfeller ailesi , bir Roltschit ailesi var ABD ve Avrupaya hükmeden. Yaklaşık 250 yıldır bu aileler Yahudilerin Dünyaya seçkin ırk olarak geldiklerini ve Dünyaya hakim olmaları gerektiğini düşünen ve bu gaye için sınır tanımayan canlı grubu. Bu ailelerin gayeleri için en iyi araç “ülkelerin ekonomisini savaş veya ekonomik hamlelerle batırmak ve sonra kendi güdümlerinde hükümetler eli ile ve kendi sömürülerinde ülkeler inşa etmek şeklindedir. Devletler yıkıp devletler kuracak güçtedir bu aileler. İsrailin krurulması en güzel örnektir. Mısır’ın Hüsnü Mübarek’i ve sonra Sisi’si ile Kral Selman’ı, Fetö ve PKK hep bu ailelerin Dünyada ki araçlarıdır.

Bu kadar uzun süredir Dünyaya ve haliyle maalesef Türkiyeye de hükmeden bu ailelerin geçen hafta itibariyle Amerikadaki FETÖ’cüleri soruşturmaya başlaması ve iade edebileceklerine ilişkin haberler ile Türkiyeye Patriot satışının yapılacağına ilişkin haberler ve Fıratın doğusu dahil Suriyeden çekilme kararlarını iyiniyetli görmek yada DAEŞ yada IŞID sembolik isimli örgütlerin bittiği gerekçesi ile çekilmeye karar verildiğine inanmak çok ama çok büyük saflık olur! Hükümetin de inanmayacağını , daha doğrusu Erdoğan’ın inanmayacağını düşünüyorum. Ama , kendince takiyye yaparak halk diliyle yemiş gibi göstererek davranılacağını düşünüyorum. Çok dikkatli olmak lazım. Asla Siyonizm vazgeçmez. Diyorum ya 250 yılı aşkın süredir hiç gerilemeden ilerlemişler, başta Müslümanlar olmak üzere Hristiyanları bile kullanmışlar ve Hristiyanları bile bozarak Evangelist Hristiyan akımını kurdurmuşlar. Bugüne kadar tamamiyle ele geçirmedikleri ama kısmen etkili oldukları bir Türkiye, İran ve Rusya kalmıştır. Şu günümüzde de bu ülkelerle en büyük ekonomik ve sıcak savaş halindedirler.

ABD’ye hakim olan Trump değil bu Siyonist ailelerdir. ABD’nin en stratejik birirmleri ve hakimi Pentagondur ve burası Trump’ı da dize getirmiş ve kararları uygulatmaya başlatmıştır. Pentagon hiçbir zaman şartsız ve çıkarsız asla Suriyeden çekilmeyecektir. Velev ki çekildi. Tabiri caizse yumurtalarını bırakıp çekilmektedir. 20.000 Tır ağır silah ve mühimmatı bırakarak gitmekte. Bu silahlar boşuna bırakılmadı. Bu kadar silah iki ülke arasında ki bir savaşa yetecek ağırlıktadır. YPG yada PKKya giden bu silahlar Fıratın doğusuna değilse de doğusunun doğusuna yada Kandile yakın yerleştirilecek ve amaç olan tampon Kürt Devleti kurulmaya daha da ilerlemiş olacak.

Bu yaşananları ateşkesmiş gibi algılamamak yada ABD tamamiyle çekilmiş gibi görmemek ve güvenliğimiz tam sağlanana kadar asla ve kat’a taviz vermemek gerekir. Amerika defolup gittikten sonra o silahları yerle bir etmeden ve sınırlarımızı tertemiz etmeden Türkiye hiçbir zaman hür ve bağımsız olamayacaktır. İçimizde ki mossad ve CIA ajanlarını ve yerli hainleri temizlemeden de hiçbir zaman gelecek ve güven kaygısı bitmeyecektir. Bunun için yaşananları bir zafer yada olağanüstü başarı olarak göremeyiz. Amerikadan nefret etmeliyiz ama en çok da Amerika’ya uşaklık edenlerden nefret etmeliyiz.    İletişim:[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları