Umutlar tükeniyor

Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'nın aylık divan toplantısında konuşan SP İl Başkanı Mustafa Canbay, Ak Parti iktidarı ve koalisyon ortaklarının ülkeyi yönetemediğini belirterek, 'Derin ekonomik krizin etkileri, her gün yaşanan zamlarla, halkımızın belini bükmeye devam etmekte, milletimizin geleceğe dair umutlarını köreltmektedir' dedi.

Umutlar tükeniyor

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısı İlçe Başkanı Sinan Erarslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı katılan İl Başkanı Mustafa Canbay, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. 

Halk bir çıkış yolu aramakta

Canbay, iktidar ve koalisyon ortaklarının ülkeyi yönetemediğini dile getirerek, “Derin ekonomik krizin etkileri, her gün yaşanan zamlarla, halkımızın belini bükmeye devam etmekte, milletimizin geleceğe dair umutlarını köreltmektedir. Halkımız bir çıkış yolu aramaktadır. Bu çıkış yolunu mevcut iktidarın açamayacağını milletimiz görmüştür. Seçimde alacağı büyük yenilgiyi gören iktidar, ekonomik sorunları çözecek beceriyi ortaya koyamayınca en iyi yaptığı şeyi yaparak algı operasyonlarıyla, yalan yanlış haberlerle, elindeki medya gücünü kullanarak halkı kutuplaştırmaya, muhalifleri susturmaya, beceriksizliklerini yüzlerine çarpan herkesi korkutma ve yıldırma yöntemlerini kullanarak, kendi seçmenini konsolide etmeye, elinde tutmaya, gittikçe artan ve güçlenen muhalif sesleri de etkisiz hale getirmeye çalışmaktadır. Ama emin olun artık durum çok farklı. İktidar bu hayat pahalılığının, yanlış politikaların, adaletsizliğin, israfın ve hoyratlığın faturasını ilk seçimlerde görecektir. Aziz milletimiz artık yeter diyecektir ve değişimi sağlayacaktır. Bu iktidar gidecek ve Türkiye’miz seçimlerden sonra yepyeni bir güne uyanacaktır. Saadet Partisi güçlü bir şekilde mecliste olacak halkımızın sorunlarını bir bir çözecektir” dedi. Malatya’nın her mahallesine her sokağına ineceklerini vurgulayan Canbay, her vatandaşı dinleyeceklerini belirtti.