Türk Malı Haftası etkinliği

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları tarafından, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle 'AK Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir' etkinliği düzenlendi. Etkinlikte konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, etkinliğin amacının ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Türk Malı Haftası etkinliği

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları tarafından, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle ’AK kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye destek verir’ etkinliği düzenlendi. Soykan Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte kurulan çadır da kadın kolları üyeleri tarafından getirilen ürünler satışa sunuldu.

'Yerli üretir milli tüketir' 

Etkinliğin açılışında konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, etkinliğin amacının ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu vurgulayarak, "AK Parti Kadın Kolları başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen tutumluluk haftasıyla alakalı olarak bugün bizler hanımlara stant açarak, ekonomiye kısa bir sürede olsa destek vermelerini sağladık. Özellikle biz AK kadınlar, 'Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir' düsturundan hareket ederek böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Üreten, büyüyen ve milli değerleriyle yarınlara daha emin adımlarla yürüyen Türkiye yolunda yerli malı haftasının toplumdaki farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum. Kadınlarımıza hayırlı kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.