Teşkilatlanıyoruz

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer ve dernek üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Zafer, Malatya'da dernek faaliyetlerine başladıklarını, 16 ilde ve 9 Avrupa ülkesinde temsilciliklerinin bulunduğunu, Türkiye geneli ve yurt dışında teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Teşkilatlanıyoruz

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer beraberindekilerle Net Haber Gazetesini ziyaret ederek, maske ve hijyen maddeleri verdi. Ziyarette konuşan Zafer, Net Haber Gazetesini çok beğendiğini belirterek, "Gördüğüm kadarıyla yaptığımız tüm faaliyetleri en iyi şekilde kamuoyuna yansıtıyorsunuz. Tarafsızlıktan ödün vermeden yayın hayatınızı sürdürmeniz ilimiz için son derece önemlidir" dedi.

Hastalıkla mücadelede devletimizin yanındayız

Şehit ve gazi aileleri olarak her alanda vatandaşlarımızın yanında olduklarını söyleyen Zafer, "Cephede teröristlerle ülkemizde emelleri olan vatan hainleriyle mücadele ederken cephe gerisinde de vatandaşlarımızın her türlü yanındayız.  Malum dünyada bir virüs belası var.  Bu noktada da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimiz her alanda zaten vatandaşımızın her sıkıntısının yanında. Şehit ve gazi aileleri olarak cephede devletimize nasıl sahip çıkıyorsak cephe gerisinde de bu hastalıkla mücadelede devletimizin yanındayız" diye konuştu.  Net Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hanifi Evren ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, şehit aileleri ve gazilerin devletin ve milletin göz bebeği olduğunu söyledi. Derneğin çalışmalarında başarılar dileyen Evren, daima şehit ailelerinin ve gazilerin yanlarında olduklarını vurguladı.