Sorunları birlikte çözeceğiz

27 Ocak tarihinde yapılacak olan Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan Murat Keskin, 30 yıllık meslek hayatında esnafın sorunlarını ve beklentilerini çok iyi bildiğini belirterek, esnafın sorunlarına çözüm üretmek için 7/24 çalışacaklarını söyledi.

Sorunları birlikte çözeceğiz

Yarım asırdır kalitesini hiç bozmadan Malatya halkının lezzet durağı haline gelen Tombul Kebap Salonu İşletmecisi Murat Keskin, 27 Ocak'ta yapılacak olan Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptığı odaya bu dönem başkan adayı olan Keskin, yeni projeler ile yeni hizmetler yapabilmek adına aday olduğunu belirtti.

Sorunları biliyoruz 

Esnafın sorunlarını ve beklentilerini iyi bildiğini vurgulayan Keskin, "Bu sorunların çözümüne yönelik ortaya konulması gereken bir iradeye ihtiyaç duymaktayız. Biz, ekip olarak bu iradeyi ortaya koyabileceğimiz inancıyla bu yola çıktık. Şeffaf hesap verebilir ve proje üreten bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz. Bir buçuk yıldır pandemi yüzünden kapandık, açıldık, paket yaparak ayakta ve hayatta kalmaya çalıştık. Sektörümüz zor bir sınav verdi ve hala zor günlerimiz devam ediyor. Her esnaf bankaya, dükkân sahibine, tedarikçilerine veya devlete borçlu. Devletimiz tabi bir şeyler yapmaya çalıştı. Devletimizden beklentimiz sicil affı ve arkasından uygun krediler, devlet borçlarına daha uzun vadede yapılandırma ve kira borçları olan esnafımız için ödemede kolaylık sağlayacak yasalar bekliyoruz. Bu çalışmaları üst çatımız olan Esnaf Odalarımızla ve Esnaf Kredi Kooperatifinin değerli başkanlarımızla birlikte hareket ederek başaracağız. Üyelerimiz bizlere 7/24 ulaşacaklar. Ben değil biz anlayışıyla hareket ederek, ötekileştirmeden tüm üyelerimizin katılımıyla istişare ederek sorunları birlikte çözeceğiz. Sesimizi duyuracağız. Tüm üyelerimizi odamızın seçimlerinde oy kullanmaya bekliyoruz. Destek sizden hizmet bizden" şeklinde konuştu.