Son güne kalmayın

Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, Ramazan Bayramı öncesi rağbet gören berberlerin, daha iyi hizmet verebilmesi için tıraşların son güne bırakılmaması çağrısında bulundu.

Son güne kalmayın

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala berber ve terzilerde yoğunluk yaşanıyor. Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, yaptığı basın açıklamasında bayram tıraşlarının son güne bırakılmamasını istedi. Ramazan Bayramı öncesi berberlerin, yoğun çalıştıklarını belirterek, “Biliyorsunuz hasretle bu anı bekliyorduk. 2 yıldır ne arife ne de bayram gördük. Ramazan ayı geldi ancak işlerimiz istediğimiz gibi değil son iki gün herhalde bir yoğunluk olacak gibi görünüyor. Bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum; bir an önce gelip tıraş olup bakımlarını yapsınlar çünkü son güne kaldığı zaman bizde verimli olamıyoruz onun önlemini alsınlar, yığılma olduğu zaman kimse verimli olmaz ancak randevu alıp zamanında gelirlerse çok daha güzel geçeceğine inanıyorum” dedi.

Bayramı unutmuştuk

Pandemiden dolayı iki yıl çok büyük bir zarar gördüklerini ifade eden Toptaş, “Meslektaşlarımız bu anı bekliyordu. 2 yıl bayramı yaşayamadık. Birkaç ay iş yerlerimiz kapanmıştı. Bayramı unutmuştuk. Bu bayramın bütün Malatya için iyi geçeğini ümit ediyoruz. İki yılda dört bayram arifesi yaşadık hiç birinde çalışamadık. Yasaklar vardı. Kapatıldık, kısıtlamalı bir şekilde açıldı. Maske ve yasaklar kalktı, bizde hijyen kurallarına uyarak vatandaşlarımızı bekliyoruz.  Pandeminin büyük bir zararını gördük. Makine alıp evlerinde tıraş olan müşteriler vardı. Halen gelmeyen müşterilerimiz var. Tabi onları da yüzde 95 kısmı dönmüş durumda o yüzde 5 kısmı da kısa sürede döneceğini bekliyorum. Normal hayata döndük. Allaha şükür maskesiz bir bayram geçireceğiz” diye konuştu.

Son güne kalmayın
Son güne kalmayın