Gözde iftar verdi

Gözde Sağlık Grubu'nun, geleneksel iftar yemeğinde hastane yönetimi, basın mensupları ile bir araya geldi. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, ekonomik sıkıntılara rağmen Gözde Grubunun büyümeye devam ederek, yatırımlarını sürdürdüğünü söyledi. 

Gözde iftar verdi

Gözde Sağlık Grubu, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu. Özel bir restoranda düzenlenen iftarda konuşan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, basın mensupları ile istişare etmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Sıkıntılara rağmen büyüyoruz

Gelinen son süreçte ekonomik sıkıntılara rağmen Gözde Grubu’nun büyümeye devam ettiğini ve yatırımlarını sürdürdüğünü ifade eden Karaman; “ Haliyle dünyanın ve ülkemizin içerisinde bulunduğu durum, ekonomik sıkıntılar ortamında Gözde Grubu büyümesine devam etmektedir. Bazen krizler içerisinde, bünyesinde fırsatlar doğurabilmektedir. Gözde gurubu bu fırsatları değerlendirme konusunda Türkiye’de ender firmalardan bir tanesidir. Biz, kriz döneminde de hiç yatırımlarımıza ara vermedik. Şuan Kuşadası’nda sağlık turizmine hitap edecek 2. Hastanenin projesi yapılmaktadır. Çok kısa zamanda inşallah inşaatına başlanacaktır. İzmir’de bir tane özel hastane, bir tane de tıp merkezi projesini devam ettirdik. Onların yasal prosedürleriyle uğraşılıyor. İnşallah kısa bir zaman içerisinde Türkiye’de değişik illerde hastaneler sayısıyla Türkiye’nin hatırı sayılır zincir hastanelerinden birisi haline geleceğiz. Yine inşaat konusunda İzmir’de yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Çok güzel projeler satışa çıkmadan, inşaatı devam etmektedir. Satışa çıktığı takdirde Türkiye’de ses getireceğiniz birlikte göreceğiz. Kriz ortamında yatırım yapabilmek, üretime, istihdama katkı sunabilmeyi vatandaşlık görevi olarak görüyoruz”  şeklinde konuştu.