Sıtmapınarı seçim bürosu açıldı

Ak Parti Malatya Büyükşehir ve Merkez ilçe Belediye Başkan adaylarının ortak kullanacağı seçim bürosu Sıtmapınarı'nda açıldı. Açılışta, Ak Parti Malatya Milletvekilleri 6 Mart Çarşamba günü Malatya'ya gelecek olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine tüm vatandaşları davet etti.

Sıtmapınarı seçim bürosu açıldı

Açılışa, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir beldiye başkan adayı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, MHP İl yöneticileri, dernek başkanları, İlçe belediye başkan adayları ile partililer katıldı. Açılışta konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölgeye açılan ikinci seçim bürosu olduğunu kaydederek, büronun ortak kullanılacağını söyledi. Çınar, “ Önümüzdeki hafta çarşamba günü Cumhurbaşkanımız resimiz aramızda olacak. 14.30 da Büyük şehir Belediyesi yanındaki miting alanında halkımıza seslenecek ben bu vesile ile hemşerilerimizi de oraya davet ediyorum” dedi. Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Güder de, “Malatya'da açmış olduğumuz ikinci seçim büromuzun Sıtmapınarı'mıza, Malatya’mıza, Battalgazi’mize, Yeşilyurt’umuza hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Seçim bürosu Malatya'mıza, Ak Partimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 6 Martta Sayın Cumhurbaşkanımız Malatya'yı şereflendirdiğinde sizleri de orada görmek istiyorum. Hepiniz oraya davet ediyorum” diyerek, davet mesajını yineledi. AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 65. Doğum günü olduğunu hatırlatarak, hayırlı yaşamlar temennisinde bulundu. Tüfenkçi, “Bu ülkenin liderliğini ve dünya lideri olarak taşımayı nasip etsin. 6 Mart'ta da hep beraber coşku ile cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” dedi.

31 Mart'a hazırlanıyoruz

AK Parti Malatya milletvekili Ahmet Çakır ise, “AK Parti olarak büroda hiçbir zaman oturmuyoruz.  Hep sahadayız. Adaylarımız gece gündüz mahallede sokakta, köyde ilçedeler. Buralar buluşma noktası. Büromuzun hayırlı olmasını diliyorum. El ele vererek hep birlikte 31 Mart'a hazırlanıyoruz” diye konuştu. AK Parti Malatya milletvekili Hakan Kâhtalı, “Allah bu birlik ve beraberliğimizi 31 Mart akşamında da yine göstersin. İyi bir sonuçla büyükşehirde Selahattin başkanımızla, Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar Battalgazi'de Osman Güder kardeşimize ve diğer ilçelerde de AK Parti ve İttifak adayı belediye başkan adaylarımızla başarılar nasip etsin. Yüce Allah. Sayın cumhurbaşkanımıza çok iyi bir şekilde ev sahipliği yapmamız lazım.  En son geldiğinde Malatya'daki yüz binler meydanlara sığmadı Cumhurbaşkanımız gittiği her yerde Malatya'yı örnek gösterdi” ifadelerinde bulundu. AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ise, esnaflık yaptığı sıtmapınarı sakinlerine seslenerek, “Seçim ofisimizin pınarlar gibi, Sıtmapınarı gibi çağlamasını ve onları sandıktan oylarla doldurmasını canı gönülden temenni ediyorum. Seçim büromuz Milliyetçi Hareket Partisi'nin değerli ilçe başkanlarının katılımıyla, il başkanlarımızın ilçe başkanlarımız milletvekillerimizin ve Cumhur ittifakı belediye başkan adaylarının katılımı ile yapılıyor. Memleket işi Gönül işidir diyoruz, Gönül adımlarını Gönül adamları ile buluşmak üzere atıyoruz. Hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.