Samanlı yeniden seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya İl Teşkilatı'nın 13.Olağan Genel Kurulu'nda, 13 ilçe başkanının önerisi ve Genel Merkezinin takdiri ile tek listeyle girdiği seçimde, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden il başkanlığı görevine seçildi.

Samanlı yeniden seçildi

MHP'nin 51 yıllık ulu bir çınarın adı olduğunu, 'istikbalde, istiklalde dirlik, kazanan Türkiye olacak' sloganıyla kongrelerini sürdürdüklerini belirten Aydın, Türkiye'siz bir MHP'nin anlam ifade etmediğinin farkında olduklarını ifade etti. Akdeniz'de Türkiye'nin haklı bir mücadele yürüttüğüne dikkati çeken Aydın, "Akdeniz'de mücadele niye başladı biliyor musunuz? Artık bölgede lider, kendi göbeğini kesen, geleceğiyle ilgili inisiyatif koyan, karar alan bir Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti devleti var. Bu nasıl oldu, şöyle bir tarihe gidin. Ne yaptılar? 'Türkiye kıpırdanıyor dev uyanıyor dediler, uyanmadan çare bulalım, siyaseten müdahale edelim' dediler. Bypass yaptılar, CHP'ye operasyon yaptılar, bir anda başı aldılar. Bizim Türk devlet geleneğinin başını kimse koparmaya cesaret edemez, MHP olarak buna müsaade etmeyiz. Recep Tayyip Erdoğan sadece bir Cumhurbaşkanı değil, Türkiye Cumhuriyeti devletinin başıdır. Allah korusun başsız bırakılmak, bir ülkede kaos demektir, vücudun dengesinin bozulması demektir" dedi.  Borç batağına batmış Yunanistan'ın bile Türkiye Cumhuriyeti ile uğraşmaya, Türkiye'nin 2 kilometre yakınındaki adaya silah yığmaya çalıştığını söyleyen Aydın, "Kendi ürettiği bir şey yok, yaptıran güçler var.  100 yıl önce Ankara Polatlı'ya Yunanistan hangi cesaretle gelmişti? 26 Ağustos'tan itibaren Ege'nin serin sularında kendilerini zor buldular. Yine Yunanistan'ı sürüyorlar, Fransa başta olmak üzere Avrupa'nın Türkiye üzerinden hesabı olan güçler. Halbuki ikimiz de NATO müttefikiyiz" diye konuştu.

İl Yönetim Kurulu Asil;

İl Başkanı Mesut Samanlı. İl Yönetim Kurulu Asil: Veysel Karaçay, Gökhan Gök, Mehmet Gündüz, Suat Barut, Erhan Dağdeviren, Şahin Yangırhep, Ahmet İlhan, Mesut Özsu, Süleyman Emre, Burak Gök, Eser Vural, İzzet Onur, Haci Koç, İrfan Kaya, Mehmet Akif Leventoğlu, Nihat Hacıoğlu, Süleyman Reşitoğlu, Adem Çiçek, Ayhan Gönültaş, Ömer Altunoğlu, Mehmet Kazgurt, Mesut Karabulut, İbrahim Halil Timur, Mehmet Çiçek.

İl Yönetim Kurulu Yedek;

Murat Bayram, Umut Göktaş, İskender Samanlı, Alper Orkun Bayram, Mahmut Barut, Mahmut Taşkın, Arif Soylu, Osman Anıl Kaya, Hakan Şahin, Bekir Kazıcı, Yunus Erdoğmuş, Mehmet Karahan, Barış Karabulut, Şahin Aydın, Bülent Türk, Ercan Algın, Erol Altunoğlu, Ferit Ataş, Adnan Bayram, Haşan Çalo, Haşan Kılınç, Aliseydi Dönmez, Tolga Doğandemir, Sinan Yiğit.