Polat'a teşekkür etti

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ta minibüsçü esnafına yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, minibüs duraklarının da söz verdiği şekilde düzenlenmesini istedi.

Polat'a teşekkür etti

Minibüs ve halk otobüsü esnafından alınan 3 bin TL civarındaki vergileri kaldırdığı ve minibüsçü evlerinin yapılmasına katkı sağladığı için Başkan Polat’a teşekkür eden istasyon ve hastane minibüs duraklarının da üstünün kapatılmasını istedi. Başkan İnce, “Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 18 Aralık tarih ve 742 sayılı kararı ile almış olduğu yıllardır esnafımızda alınan belediye çalışma ruhsat harcını iptal ettirdi. Bu noktada kendisine ben şahsım esnaflarımız adına teşekkürüm. Alınan karar ile servisçi, minibüsçü ve halk otobüsü esnafın da 500 TL ile ortalama 3 bin TL arasında alınan vergileri Sayın Hacı Uğur Polat başkanımız iptal ettirmiştir. Esnafımızın Bu ekonomik kriz döneminde dolar ve Euro’nun yükselmesi akaryakıtın yükselmesi ile maddi anlamda çok sıkıntı yaşandığı bu dönemde çalışma ruhsat harç paralarını iptal ettirmesi gerçekten esnafımız için olumlu bir gelişmedir. Bu nedenle Sayın Hacı başkanımıza bu yönden sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

GARAJLARIN ÜSTÜNÜN KAPATILMASINI BEKLİYORUZ

İnce, “Hacı başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanlığı bayrağını devraldığı gün ilk ziyaretini minibüs garajına yapmıştı. Minibüs garajını ziyaret esnasında yolcularımızın yazın sıcakta Kışın soğukta yağmurun Karın altında kalmaması için Hacı başkanımız minibüs garajı üzerinin kapatılması talimatını vermişti. Yaklaşık 6 ay 7 ay bir süre geçmesine rağmen minibüs garajının aracımızla ilgili hiçbir faaliyet yapılmadı. Özellikle Buğday pazarına içerisindeki minibüs garajının üzerinin kapatılması noktasında Büyükşehir Belediye başkanımızın bu 2 aylık süre içerisinde görev süresinde tekrar garajımız yaparak esnafımıza ve vatandaşlarımıza bir eser bırakmasını bekliyoruz. Çünkü bu konuyu bekliyoruz. Söz veren Sayın başkanımızda ümit ediyorum ki bu söz verdiği görevi yerine getireceğinden de hiçbir zaman şüphem yoktur. Zaman çok kısa ama kısa zamanda da güzel hizmetler yapacağını ben çok iyi biliyorum. Ayrıca minibüs evlerinin yapımı noktasında bizlere çok büyük destek vermiştir. Esnafımızın her noktasında sorunun çözüm noktasında bizlerin yanında olmuştur. Ben burada Büyükşehir Belediye başkanımıza yaptığı işler den dolayı tekrar teşekkür ederken, sizler aracılığıyla bir kez daha seslenmek istiyorum. Sayın başkanımız minibüs esnafı garajın üzerinin kapatılması ve Belediye Kapalı otoparkın oradaki minibüs garajının yenilenmesi noktasında sizlerden hizmet bekliyor” şeklinde konuştu.