MTTB Malatya'da toplandı

Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) Malatya İl Başkanlığı'nın ev sahipliğinde MTTB Temsilciler Kurulu Toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıda, genel merkez ile illerde yapılan çalışmaların rapor sunumları gerçekleştirildi.

MTTB Malatya'da toplandı

Malatya Öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıya, MTTB Genel Başkanı aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili AB Karma Parlamentosu Komisyonu Eş Başkanı İsmail Emrah Karayel genel merkez yöneticileri ve il başkanları katıldı.
Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen temsilcilerin katılımı ile 2 gün süren temsilciler kurulu toplantısında bir çok konu ele alındı.  2020 Yılının Necip Fazıl Kısakürek yılı ilan edilmesinden ötürü yapılacak program detayları konuşuldu Necip Fazıl Kısakürek anısına su kuyusunun açılması, Büyük Doğu Konferanslarının yapılması. Büyük doğu okumalarının başlaması, panel söyleyişi, yarışmalar ve kamplar gibi programların yapılmasına karar verilmesi. Eğitim sistemi ele alınarak, Darül Erkam modeli gibi tekrardan özümüze dönerek sistemin bu doğrultusundan hareket edilmesi konuları konuşuldu. Toplantı öncesi depremden dolayı üç belediyeye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.