Modern köleliğe karşıyız

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı, servetin belirli ellerde toplanmasına ve modern köleliğe karşı olduklarını belirterek, 'Bizim haykırdığımız konu. Adaletin kamil manada işler hale gelmesiydi. Ekonomide üreten, dışa bağımlı olmayan ve gelir adaletini sağlayarak toplumun sadece küçük bir azınlığının değil herkesin yaşamını ikame edecek, yaşadığı sıkıntılardan kurtaracak bir gelir düzeyine erişmesiydi' dedi.

Modern köleliğe karşıyız

Güç kaybediyorlar

SP Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı partisinin Hekimhan ilçe ziyaretinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Marasalı, Türkiye'nin siyasi anlamda yeni bir şekillenmenin eşiğinde bulunduğuna dikkat çekerek, 18 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin her geçen gün gücünü kaybederek, bölünmelerle uğraştığını iddia etti. Marasalı, “Daha düne kadar AK Parti’nin kurucusu konumunda olan isimler partinin yola çıkmış olduğu ilkelerle hiçbir alakasının kalmadığını ve çok farklı bir yöne çevrildiğini yüksek sesle dile getirmeye başladılar" dedi.  

Çırpınan bir iktidar görüyoruz

AK Parti'nin yolsuzluğun, yoksulluğun ve yasakların içinde çırpınan bir iktidar haline geldiğini ileri süren Marasalı, adalet, ekonomi ve dış politikada yaşanan başarısızlıkların Ak Parti’nin içinde bölünmelere yol açarak toplumu yeni arayışlara sevk ettiğini iddia etti. Saadet Partisi'nin gücünü giderek artırdığını savunan Marasalı, “Saadet Partisi bu milletin özüdür, kendisidir, ruh köküdür. Yaşadığımız ekonomik sıkıntıların, adaletin kamil manada işlemeyişinin, dış politikadaki başarısızlıkların çözümü var. Çözüm Saadet Partisinin ortaya koymuş olduğu ilkelerdedir” diye konuştu.