Malatya'da seçim öncesi açıklama! 'Açık ara öndeyiz!'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi yapılan anket araştırmalarında açık ara önde olduklarını söyledi.

Malatya'da seçim öncesi açıklama! 'Açık ara öndeyiz!'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, katıldığı bir TV programında seçime dair açıklamalarda bulundu. 70’e yakın projelerinin bulunduğunu belirten Er, seçilmeleri halinde Malatya’nın ayağa kaldırılması için çok çalışacaklarını ifade etti.

Malatya'da seçim öncesi açıklama! 'Açık ara öndeyiz!'

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların Cumhur İttifakı’na yönelik düşüncelerini de araştırdıklarını vurgulayan Er, bazı şirketlerin yaptığı araştırmalarda açık ara önde olduklarını dile getirdi. Er, şunları söyledi: “Malatya'nın ihtiyaçlarını belirlemek için bir saha araştırması yapıyoruz. Bu araştırmaları belirli periyotlarla yapıyoruz. Sadece Malatya'nın ihtiyaçlarını öğrenmiyoruz. Aynı zamanda performansımızı da ölçüyoruz. Cumhur İttifakı'nın durumu nedir? Vatandaşın bize eğilimi nedir? Şunu ifade edeyim. On beş günlük periyotlarla yaptığımız bu araştırma neticesinde açık ara önde bitiriyoruz. Bunu söylerken bazen işte kibir olarak vurgulanıyor ama asla. Allah'a sığınırız. Kibir Allah'ın en sevmediği bir şey. Bilimsel araştırmalar neticesinde konuşuyoruz. Kuruluşlarla, firmalarla yaptığımız çalışmada açık ara seçimi önde bitirdiğimizi gösteriyor.”