Malatya bizi tanır

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına atanan Süleyman Sarıbaş, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Burada konuşan Sarıbaş, Malatya siyasetine yabancı olmadığını söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Malatya bizi tanır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal görevi bırakmasıyla, yerine parti genel merkez tarafından Süleyman Sarıbaş atandı. İl Başkanı Sarıbaş Malatya’da özel bir cafe’de basın mensuplarıyla istişarelerde bulundu.  Sarıbaş İyi Parti Malatya il Başkanı olarak atandığını ifade ederek, “Bu atama mevcut il başkanlığını yürüten arkadaşımızın bu görevi bırakmasıyla ki o da çok zor şartlarda iki yıldır görevi yürütüyordu. Türkiye bu iki yılda iki önemli seçim geçirdi. Bu arkadaşımızda bu iki seçimi İYİ Partiyi temsil ederek çok güzel götürdü ancak kendisinin ayrılması suretiyle Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından Malatya’ya il başkanı olarak atanmış bulunuyorum" dedi.

Malatya siyaseti bizi az çok tanır

Malatya siyasetine yabancı olmadığını dile getiren Sarıbaş, “Daha önce Malatya siyasetinde bulundum Türkiye ve Malatya siyaseti bizi az çok tanır. Ben bugün burada sizlerle de tanışmak, hasbi hal etmek amacıyla böyle bir organizasyonu düzenledik. Geldiğiniz burada bulunduğunuz ve katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum. Bugün çok fazla siyaset konuşmayalım muhabbet edelim, siyaset konuşacağımız, muhalefet edeceğimiz veya mevcut yönetimi destekleyeceğimiz zamanlar da olacaktır. İnşallah sizlerle beraber Malatya ve Türkiye siyasetine katkı sağlayacak fikirleri üretiriz. Katkı sağlayacak yapıcı yaklaşımlarda bulunuruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu ağır sorunlardan çıkmasına bir nebze katkı sağlarız diye buradayım. Buraya gelirken her türlü gayreti göstererek İYİ Partiyi Malatya’da hak ettiği yere taşımak için sizlerle birlikte Malatyalılarla birlikte partimize gönül veren arkadaşlarla birlikte çok önemli çalışmalar yapacağımızı belirtmek istiyorum. Partimizin yeni kadrolarını inşallah 1 ay içerisinde oluşturmuş olacağız siyasi parti olarak Malatya’daki faaliyetlerimizi stratejilerimizi belirleyeceğiz ve bu noktada çalışmalar yapacağız. Konferanslar, mahalle toplantıları şeklinde ve sizler aracılığıyla; partimizin duruşunu, vizyonunu ve temel amaçlarını sizlerle daha iyi paylaşacağız. Siyasette 24 saat çok büyük bir zamandır. Siz iki yıl diyorsunuz bu süreçte nelerin değişeceğini bilemem, önce bir tamamlayalım başka hedefler belirleyelim. Yürüyüşümüze başlayalım, buna karar verecek olan İYİ Parti’ye gönül veren, oy veren delegeler ve üyelerdir. O günün şartları neler getirir, bizden daha iyi yapacaklar olursa elbette biz asli işimize döneriz" diye konuştu.