Kuaförler yarışacak

Ankara'da kimsesiz çocuklar yararına kuaförler arasında gerçekleştirilecek olan 'Kuaförler Kimsesiz Çocuklar İçin' yarışmasına Malatya'dan 3 erkek, bir bayan kuaför katılacak. Yarışmadan elde edilen gelirler ise kimsesiz çocuklara bağışlanacak.

Kuaförler yarışacak

Kimsesiz çocuklar yararına Ankara'da yapılacak olan 'Kuaförler Kimsesiz Çocuklar İçin' yarışmasına Malatya'dan 3 erkek, bir bayan kuaför katılacak. Konu ile ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, oda olarak çıtayı her zaman yüksek tuttuklarını belirterek, “Ankara'da kimsesiz çocuklar yararına bir yarışma düzenlenecek. Bu yarışma Türkiye çapında yapılacak olan bir yarışma. Buradan elde edilen gelirler, kimsesiz çocuklara bağış olarak dönecek. Bu organizasyonun üçüncüsünü Malatya'da olacaktı, bunu sizlerle daha önce paylaşmıştık. Ama bazı nedenlerden dolayı Malatya'da olmadı, Ankara'da tekrar yapılacak. Türkiye'nin bütün illerinden katılacak olan kuaför ve berber arkadaşlarımız, hünerlerini sergileyecekler. Bizde Malatya olarak her platformda ve her yarışmada biz varız demiştik ve olmaya da devam edeceğiz. 3 Aralık'ta Ankara'da Neşet Ertaş sanat merkezinde yapılacak olan bu yarışmaya Malatya'dan 3 erkek berberi, bir bayan kuaförü ile toplam 4 yarışmacı ile orada olacağız. İnşallah yine derece yaparak, tüm Türkiye'ye Malatya berber ve kuaförlerinin nasıl olduğunu gösterip derece alıp Malatya'ya dönmek istiyoruz" dedi.

Amaç yetimleri mutlu etmek

Yarışmada Malatya'yı temsil edecek olan Kuaför Göksu Aslan ise, Antalya'daki yarışmada derece yaptığını hatırlatarak, “Ankara'da yetim çocuklara yararına yapılacak olan yarışmaya hazırlanmaktayım. Tabi öncelik olarak bize bu imkanları sağlayan Ramazan başkanıma teşekkür ediyorum. Malatya'yı temsil edeceğim için heyecanlıyım. Yeni modeller üzerinde bir çalışma sergilemeyi düşünüyorum. Kendime inancım tam yarışmayı kazanacağıma inanıyorum. Tabi burada en önemli olan şey yarışma vesilesiyle kimsesiz çocuklara yardım yapılması. Buda hem beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.