Kongre 7 Eylül'de

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Burada konuşan Bilal Yıldırım, teşkilat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, 'Gençlik kollarına, hanım kollarımızı atama yaptık. İlçelerimizde kongrelerimiz devam ediyor. 7 Eylül Cumartesi günü Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz' dedi.

Kongre 7 Eylül'de

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Burada konuşan Bilal Yıldırım, teşkilat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Gençlik kollarına, hanım kollarımızı atama yaptık. İlçelerimizde kongrelerimiz devam ediyor. 7 Eylül Cumartesi günü Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.
Net Haber’e başarılar diledi
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Net Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keskin’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yıldırım, Net Haber gazetesinin ilimizde kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstlendiğini kaydederek, Malatya‘nın sosyoekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağladığını söyledi. Yıldırım, “Yerel gazeteler bir ülkenin olmazsa olmazlarıdır. Net Haber Gazetesi de yapmış olduğu başarılı çalışmalarla haberlerin doğru ve hızlı şekilde aktarılmasında önemli bir yere sahiptir. İlimizde haberlerin en hızlı şekilde halka duyurulmasında rol oynayan Net Haber Gazetesine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Erbakan kongreye katılacak
Teşkilat çalışmalarına değinen Yıldırım, “Gençlik kollarını yönetimlerimizi oluşturduk.  Hanım kollarımızı iki hafta önce atama yaptık. İlçelerimizde kongrelerimiz devam etmekte. İlçelerimizde Arguvan, Yazıhan, Darende, Kale, Pütürge ilçelerimizde kongrelerimizi yaptık. Ağustos ayı içerisinde Battalgazi, Yeşilyurt, Doğanşehir ilçelerimizde kongrelerimizi yapacağız inşallah. 8 Ağustos Pazar günü saat 14: 30’da Erbakan Hocamızın damadı Sayın Mehmet Altınöz Beyin katılımıyla Battalgazi ilçe kongremizi yapacağız. Daha sonra sırasıyla Yeşilyurt, Doğanşehir kongrelerimizi yapıp, 7 Eylül Cumartesi günü Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in katılımıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.
Biz niçin siyaset yapıyoruz 
Yıldırım, siyasete atılma sebeplerinden bahsederek, Yeniden Refah Partisinin bir çizgisinin olduğunu ifade etti. Yıldırım,  “Biz niçin siyaset yapıyoruz. Siyaset cihat için yapılır. Siyaset beni ilgilendirmiyor demek Kur’an’ın yarısı beni ilgilendirmiyor demek. Çünkü cihat Kur’an-I Kerim’de en fazla sayıda ayette emredilen bir ibadettir.  Cihat etmeyen bir insan dünya imtihanını kazanamaz.  Bizim inancımızda kimse kendisi için yaşamaz. Kardeşi içi yaşar. Menfaatçileri öldürmenin yolu budur. Bu yüzden diyoruz ki hakkın hakimiyeti için çalışmakla Batılın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur” şeklinde konuştu.
Daha ciddi adımların atılmasını beklemekteyiz
Erbakan’ın hep bahsettiği bağımsız hava savunma sanayinin ne kadar önemli olduğunu bugün farkına varıldığını hatırlatan Yıldırım, “Kendini dünyanın hakimi olarak gören baskıcı Siyonist düzene ve ABD’ye karşı S-400’ler konusunda tavırlar davranışlarından dolayı da hükümetimizin bu konuda tam destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hükümetimizden bir an önce bağımsız hava savunma sanayisinin geliştirilmesi için de adımlar atmasını bekliyoruz. Yine aynı şekilde Akdeniz’de doğalgaz ve petrol araması yapan hükümetimize desteğimiz tamdır. Ancak bu atılan adımlar eksik ve yetersizdir. Daha ciddi adımların atılmasını beklemekteyiz. Erbakan Hocamız 1974 yılında Kıbrıs harekatını yapmamış olsaydı biz bugün orada petrol ve doğalgaz arama hakkına sahip olamayacaktık. Cenap-ı Allah Erbakan Hocamızdan ve dava erlerimizden razı olsun. Gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun” sözlerine yer verdi.
Net Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keskin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Bilal Yıldırım ve yönetimini başarılar diledi.