Kelimelerle anlatılamayacak bir acı

Yeşilyurt Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçilmeden 6 Şubat felaketleri hakkında açıklamalarda bulunan Çınar, 'Kelimelerle anlatılamayacak acılar yaşadık. Allah böylesi bir acıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın' dedi.

Kelimelerle anlatılamayacak bir acı

Yeşilyurt Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında, Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda gündem maddelerine geçilmeden 6 Şubat Asrın Felaketi hakkında açıklamalarda bulunan Çınar, "Kelimelerle anlatılamayacak acılar yaşadık. Allah böylesi bir acıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

Kelimelerle anlatılmayacak bir acı

Bir yıl geçti

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce 6 Şubat depremlerinin yıl dönümüyle ilgili konuşan Çınar, “Milletçe en kara gecelerimizden birini yaşadığımız, derin bir şekilde sarsıldığımız ve acı kayıplar verdiğimiz 6 Şubat 2023 depreminin üzerinden 1 yıl geçti. Kelimelerle anlatılamayacak acılar yaşadık. Bu doğrultuda, psikolojik, sosyal ve ekonomik anlamda felaketin yaralarını sarmak ve hasarını onarmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden kardeşlerimizin acılarını paylaşıyorum. Allah böylesi bir acıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın” diye konuştu.

Kelimelerle anlatılmayacak bir acı

İmar maddelerinin görüşüldüğü toplantıda dört maddenin ertelenmesine, bir maddenin Plan ve Bütçe Komisyonuna, sekiz maddenin de İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verildi.