Ağbaba'ya zehir zemberek sözler!

Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP'den istifa etti. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, yeniden belediye başkan adayı olmasını engellediğini ileri süren Kızıldaş, 'Birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez, hele Veli Ağbaba'nın da gücü hiç yetmez 'dedi.

Ağbaba'ya zehir zemberek sözler!

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimi öncesi Malatya’da, partiler adaylarını netleştirmeye başladı. Bazı belediye başkanları yeniden aday gösterilmezken, bazı belediye başkanları tekrar aday gösterildi. Tekrar aday gösterilmeyen CHP Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, partisinden istifa etti. Yeniden Arguvan Belediye Başkan adayı olmasını CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın engellediğini iddia eden Kızıldaş, CHP Malatya aday seçiminde, Ağbaba'nın parti MYK'sına sunmadan kendi iradesiyle karar verdiğini ileri sürdü. Kızıldaş, “Veli Ağbaba, yeniden aday olmamı engellemek konusunda, özel bir çaba içine girmiş ve bu konudaki kirli misyonunu yerine getirmiştir” ifadelerini kullandı.

CHP'li Başkandan Ağbaba'ya zehir zemberek sözler! Kirli misyonunu yerine getirmiştir!

Arguvan’daki birlik ve beraberliğin bozulmayacağına dikkat çeken Kızıldaş, “Birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez, hele Veli Ağbaba'nın gücü hiç yetmez. Gelinen aşamada; Partimizin, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın ve partimizin üst düzey yöneticilerinin Arguvan'ı her ziyaret ettiklerinde, Arguvan'daki şehircilik ve belediyecilik hizmetlerini Türkiye'ye örnek göstermelerine ve Arguvan Modeli belediyeciliği yüceltmelerine karşın, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin aday adaylığı sürecinde, Veli Ağbaba, yeniden aday olmamı engellemek konusunda, özel bir çaba içine girmiş ve bu konudaki kirli misyonunu yerine getirmiştir. Veli Ağbaba'nın Arguvan'a dair kirli misyonu diyorum; çünkü CHP Büyük Kurultayı öncesinde, partimizin Malatya İl Kongresi'nde; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Özgür Özel'in genel başkanlık yarışında, demokratik göstergelerin hiçbiri değerlendirilmedi ve anlam kazanmadı. Arguvan halkının iradesi, düşüncesi hiçe sayıldı” dedi.

CHP'li Başkandan Ağbaba'ya zehir zemberek sözler! Kirli misyonunu yerine getirmiştir!

Yapılan istişareler doğrultusunda istifa etme kararı aldığını söyleyen Kızıldaş, vatandaşların destek vermesi halinde başka bir partiden tekrar aday olabileceğini ifade etti. Kızıldaş, “Arguvanlı hemşerilerimin geniş yelpazede yer alan temsilcileri, köy ve mahalle derneklerimizin değerli yöneticileri ve Arguvan sevdalısı değerli isimlerimizle yaptığımız istişare görüşmelerimizden aldığımız ortak kararımız ile uzun yıllar hizmet vermekten gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğimi sizlerin bilgisine sunuyorum. Ama siz değerli hemşerilerim devam diyorsanız başka bir partiden aday olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim.Tamam mı? Devam mı? Arguvan'ı seviyoruz ama Arguvan'a ve Arguvan'ın saygıdeğer halkına hizmet etmeyi daha çok seviyoruz. Hangi makamda, hangi siyasi pozisyonda olursa olsun, hiç kimse bizi Arguvan'a hizmet yolunda çeviremeyecektir. Siyasi intikam projeleri, çirkin pazarlıklar ile kendilerine siyasi ikbal hazırlayanları bu andan itibaren muhatap bile kabul etmeyerek, yeni bir sayfa açıyoruz. Bu sayfada da sadece Arguvan ve Arguvan'a hizmet olacak, Arguvan halkının refah ve mutluluğunu daha da büyütmek olacaktır. Arguvan halkının demokratik tercihlerine olan inanç ve güvenimi bir kez daha ifade ederek, 31 Mart'ta kazanacağımıza olan inancımı vurguluyorum.1 Nisan'dan itibaren, kaldığımız yerden değil, devam ettiğimiz yerden kesintisiz biçimde çalışacağımıza gönülden inanıyorum. Sadece hizmete odaklanacağız, sadece Arguvan halkının hayat standartlarını yükseltmek için çalışacak ve alın teri dökeceğiz. Var mısınız hep birlikte Veli Ağbaba'ya bir ders vermeye? Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.” şeklinde konuştu.