Hizmete devam

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlenen Halk Günü programına, nöbetçi milletvekili olarak AK Parti MKYK üyesi Malatya milletvekili Öznur Çalık katıldı. Burada konuşan Çalık, Malatya'ya 21 katrilyon yatırım yaptıklarını belirterek, 'Malatya'mıza ve ülkemize hizmet etmeye, yeni yatırımlar getirmeye devam edeceğiz' dedi.

Hizmete devam

Milletvekili Çalık, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen Halk Gününe katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Toplantını açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Halk Gününü düzenlemekteki amacın vatandaşların taleplerin, beklentilerin ve önerilerin daha organize bir şekilde milletvekillerine ulaştırmak olduğunu kaydetti. AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ise, Malatya’daki en alt gelir grubundaki vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile desteklerin sürdüğünü dile getirerek, “Engellilerimize, yaşlılarımıza bakmaya devam ediyoruz ve en önemlisi yerel yönetimlerimizle birlikte sosyal devlet anlayışını inşa etmek için beraberce mücadeleye devam ediyoruz. İnanıyorum ki 2020 sonrası bugünden çok daha güzel olacak. 17 yıllık AK Parti iktidarında halktan yana olan her şeyin ilkini AK Parti yaptı. Kulağımızı milletimizden hiç çekmedik.  Bütün Malatyalı hemşerilerime 17 yıldan beri verdikleri bütün desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.  Malatya’mıza ve ülkemize hizmet etmeye, yeni yatırımlar getirmeye devam edeceğiz " diye konuştu.

Sanayimize destek vermeye devam ediyoruz

Malatya’da devam eden ve planlanan yatırımlara değinen Çalık, “21 katrilyon yatırım yaptık bundan sonra yapacağımız yatırımların dosyaları da elimizde. Kuzey Çevreyolu uzun bir süreç oldu ancak çok yakından takip ediyoruz. Battalgazi Devlet Hastanemizi 50 yataktan 300 yatağa çıkarttık, temelini attık yatırımlara devam ediyoruz. Tarım Bakanlığımızın destekleriyle kaysımıza desteklerimiz sürüyor. Nasip olursa Toprak Mahsulleri Ofisi’nin, lisanslı depoculuğun kurulumuyla birlikte kaysı alımına vesile olacağız. Sanayimize destek vermeye devam ediyoruz. 3. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kamulaştırma çalışmalarımız için Berat Albayrak bakanımızın vermiş olduğu bilgiyle 10 milyonluk kamulaştırmaya Allah nasip ederse 2020 itibariyle başlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.