Hani araç sayısı yeterliydi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, 'Belediyenin 450 tane kendi aracı var bu araçlar Malatya'ya yeter' sözlerine rağmen MASKİ'nin araç ihalesine çıkacak olmasını eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Araç sayısı fazlaydı neden ihaleleri fes ettin, şimdi neden bu kadar araç için ihale yapıyorsun?' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hani araç sayısı yeterliydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel Seçimlerinin Ardından Malatya Büyükşehir Belediyesine seçilen Selahattin Gürkan, Belediye bünyesinde olan bazı araçların ihalelerini, 'Bu kadar araç fazla' diyerek fes etme kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesine bağlı MASKİ 86 araç kiralama için ihaleye çıktı.

Neden araç filosu fazla diye iptal edip tekrar ihale ihtiyacı duydunuz?

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın 'Araç ihalelerinin neden iptal edilip, tekrar kiralama ihtiyacı duydunuz?" sorusuna cevap vermesi gerektiğini söyledi. Kiraz, “Şimdi Malatya belediyesine baktığımızda bir araç ihalesinin yapılacağı söyleniyor. Neden geçmişteki araç filosu fazla diye iptal edip tekrar ihale ihtiyacı duydunuz? Tüm bu belirsizlikleri giderilmesi ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürütülmesi gerekiyor. Biz CHP olarak Olumlu adımların her zaman arkasındayız, fakat bu tür olumsuzlukların her zaman karşısındayız” diye konuştu.