Gevrek'in son şansı

Spor Toto Süper Lig'inde mağlubiyet serisi yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yarın kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Ligdeki son üç resmi maçında 'İstifa' ya davet edilen Kulüp Başkanı Adil Gevrek içinde kritik bir doksan dakika olacak.

Gevrek'in son şansı

Spor Toto Süper Lig’inde puansal olarak zor günler geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu kötü gidişata Antalyaspor karşısında ‘Dur’ deme planları yapıyor. İlerleyen haftalarda sancılı günler geçirmemek adına sahasında kritik bir doksan dakikaya çıkacak olan sarı kırmızılı ekip, tüm hesaplarını üç puan üzerine kurdu. Bu zorlu maç sarı kırmızılı ekibin yanı sıra Kulüp Başkanı Adil Gevrek içinde büyük önem arz ediyor. Takımdaki kötü gidişatın önüne bir türlü geçemeyen Gevrek, sarı kırmızıların son üç maçında ‘İstifa’ya davet edilmişti. İstifa daveti karşısında sessiz bir tutum takınan Gevrek, Antalyaspor maçında 90 dakikalık ciddi bir sınav verecek. Olası mağlubiyet durumunda ‘İstifa’ davetini daha gür bir şekilde duyması beklenen Gevrek’in, bu zorlu maç öncesi futbolculara ekstra prim verdiği iddia edildi.


İSTİFA SESLERİ KULAKLARI SAĞIR EDER
Kötü gidişatın faturasını Kulüp Başkanına kesen sarı kırmızılı taraftarlar, sarı kırmızılı ekibin Antalyaspor karşısında olası bir puan kaybı yaşaması durumunda Kulüp Başkanı Gevrek’in istifası için sosyal medyada kampanya yapacağı öğrenildi.


ŞEHİR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI, SIRA GEVREK’TE
Şehrin siyasilerinden tutunda birçok kesimine kadar olan insanlar, 12.adamlık görevini layıkıyla yerine getirmek adına yarın Malatya Yeni Stadyumuna akın edecek. Bu zorlu maç öncesi takımlarını yalnız bırakmak istemeyen binlerce futbolsever, maç biletleri alarak maç saatini beklemeye koyuldu.