Farklı projelerimiz olacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Yeşilyurt için çok güzel çalışmalarımız olacak. En farklı ve en nitelikli herkesi kucaklayıcı projelerimizde olacak' dedi.

Farklı projelerimiz olacak

Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni dönemde daha farkı bir konseptle Malatya’nın yazılı ve görsel basınıyla uyumlu bir çalışma gerçekleştirecekleri umudunu taşıdığını söyledi.  10 Ocak gününün ayrıca idareciler günü olduğunu da hatırlatan Başkan Çınar, “Bizler Malatya’mızın yerel yöneticileri olarak birçok alanda çok farklı faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızı sizler de görüyorum ki böyle aşkla şevkle istekle ve her daim yanımızda olarak takip ediyorsunuz. Belki de duyduğunuz gördüğünüz güzellikleri, acıları, bir şekilde insanlarla toplumumuzda hemşerilerimize ve ulusal ve uluslararası basında paylaşıyorsunuz. Bu aslında çok kutsal ve gerçekten önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Çok zorlu süreçlerden çok da zor şartlarda çalışıp konuları halkımıza durmaya çalışıyorsunuz. Bizler de ister istemez çok canlı ve anlık hızlı bir şekilde basını takip eder hale geldik” dedi.

İSTİŞARE HALİNDE OLALIM

Çınar, “Ama bu da şunu getirdi maalesef sayı çoğalınca çeşitlilik artınca kalitemizde biraz böyle düştü. İnşallah bizler her alanda olduğu gibi özellikle basın alanında da sosyal medya alanında da sizlerin de gayretleriyle bizlerin de özverili çalışmalarıyla daha nitelikli daha sergiler gösterir ve bunları tanıtma fırsatı buluruz. Geldiğimiz günden beri de basın ile içli dışlı beraber ve sürekli imkân buldukça bir araya gelerek birçok çalışmalar yaptık. Doğrusu ben bundan sonraki süreçte toplumun nabzını daha iyi tutan insanlarsınız. Bölgenin eksikliklerini daha iyi tespit edebilecek pozisyonda sınır en azından her şeyden haberiniz oluyor. Her şey ile ilgili bilginiz oluyor. İsterim ki biz de toplumu yönetirken toplumu eksikliklerini tespit ederken sizlerle de istişare halinde olalım. Beraber şehrimizi yönetelim. Beraber büyütelim. Beraber geliştirelim. Hangi alanda olursa olsun mutlaka bu birlikteliği biz oluşturursak inşallah hiçbir güç hiçbir kuvvet bizim arkamızda duramayacak. Bizler de bu birlikteliğin verdiği destekle Yeşilyurt için çok güzel çalışmalarımız da olacak. En farklı ve en nitelikli Herkesi kucaklayıcı projelerimiz de olacak. Bölgemize hizmet etmekten inşallah şeref duyarız. Onur duyarız ve birlikte kalkındırır, birlikte güçlendirir, birlikte her alanda memleketimize hizmet ederiz” diye konuştu.