Erdoğan geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekillerinden sonra teşkilatlarda buluşacak. Cuma günü il başkanları ile toplantı yapacak olan Erdoğan, Kurban Bayramı sonrasında ise, partisine en yüksek oranda destek veren illere teşekkür turuna çıkacak. Erdoğan'ın, cumhur ittifakının yüzde 68.4 oy oranına ulaştığı Malatya'ya da gelmesi öngörülüyor.

Erdoğan geliyor

Başkanlar Cuma Ankara’da 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü de partisinin il başkanlarıyla buluşacak. Milletvekilleriyle 4 grup halinde görüşen Erdoğan, vekillerin görüş ve değerlendirmelerini tek tek not ederken, sonrasında da Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu(MKYK) toplayarak istişare etmişti. Bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına başkanlık edecek. Toplantıya, AK Parti il başkanı İhsan Koca ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katılacak.  

Erdoğan Teşekküre Gelecek

Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu kez teşekkür etmek için milletle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Erdoğan'ın buluşmalarında, 31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin en yüksek oy aldığı illere öncelik verilecek. Erdoğan, Kurban Bayramı'nın ardından yoğunlaşacak teşekkür turu kapsamında başta AK Parti'ye yüzde 50'nin üzerinde oy veren Malatya, Trabzon, Sakarya, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Erzurum, Şanlıurfa gibi büyükşehirlere gidecek.