Çakır Kuluncak'ta

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Kuluncak İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çakır Kuluncak'ta

Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Kuluncak ilçesini ziyaret ederek vatandaş ve esnaflarla istişarelerde bulundu. Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi MHP Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz,   Ak Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Vekil Çakır toplantı yaparak istişarelerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Başkan Çakır’ın döneminde İlçemiz altın zamanı yaşadı

Ak Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Kuluncak ilçemiz altın zamanı yaşadı. Her zaman yanımızda olmuştur yardım etmiş Ak Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum, Korona virüs COVİD 19 Pandemi ve salgın nedeniyle sıkıntılar vardı, toplantımıza katıldığınız için siz değerli muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi. 

“Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Kuluncak ilçemize hizmet getiren Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi MHP Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ise Ak Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır Kuluncak İlçemizi ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine, teşekkür ediyorum uzun süredir bir araya gelemiyorduk Korona virüs COVİD 19 Pandemisi vardı, Vekilimiz bekledik ama Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM yoğun bir mesaileri vardı. Biz Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini biliyoruz ve Vekilimiz Ahmet Çakır takdir ediyoruz, Kuluncak ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı, tabi Malatyalılar ayrı ama biz Kuluncak Belediye Başkanı olarak Ak Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum Kuluncak ilçemiz Ahmet Çakır Başkanımızın döneminde güzel hizmetler almıştır. Yapılan hizmetler inkâr edilmez burada herkeste yapılan hizmeti biliyor. Belediye Başkanlığı sonrası Ak Parti Malatya Milletvekili seçilen Ahmet Çakır her zaman bizlerin yanında oldu, sorun ve sıkıntılarımızla her zaman ilgilenmiştir Cumhur ittifakıyız ama bizler her zaman ön planda tutmuştur vekilimiz Ahmet Çakır buradan bir kez daha teşekkür ediyorum tüm vekillerimiz her zaman yanımızda kendilerine teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde hiç birimiz ne acılarımız yaşaya bildik nede sevinçlerimiz yaşaya bildik, düğünlerimiz yapamadık, Ülkemizde Pandemi nedeniyle iyileşme oldu,  turizm açıldı ve şimdi ise Korona virüs COVİD 19 Pandemi yükselmeye başladı. Vakalar yükseldi umarım bundan sonra kısıtlamalar geri gelmez dedi. 

Muhtarlarımız uygun bir dile gündeme getirebilirler

Kuluncak Kaymakamı Alparslan Sözen ise AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve beraberindeki heyet Kuluncak ilçemiz ziyaret ediyor, toplantı da muhtarlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyecek muhtarlarımız sorunlarını uygun bir dile gündeme getirebilirler, toplantıya katılan herkes teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’ Kuluncak ilçemize ne zaman gelsek bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve sahiplenmeniz karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Birlikte bir gayemiz var, Ülkemize hizmet etmeyi siyasetin gayesi Ülkesine, Memleketine ve Milletine hizmet etmeyi insanlarımızın sorunlarını çözmek. İnşalarımızın dertleriyle dertlenmek bu vesileyle Bizlerde başladığımız günden itibariyle, Büyükşehir olduk sürekli Kuluncak ilçemize geldik ve yoğun bir şekilde gelerek ziyaret ettik. Büyükşehir sürecini ben 4 yıl yaşadım bu 4  yıl içerisinde ’de Allah şükürler olsun ilçemizi, köylerimiz ilçelerimizin alt yapısını ve meydanlarını ellimizden geldiği kadarıyla  hizmetlerini aktarmaya çalıştıklarını söyledi. 

Vatandaşlarımız bize isteklerini iletiyor bizde yerine getireceğiz

Vekil Çakır yerelde sağ olsunlar Belediye başkanlarımızın yapmış oldukları güzel ve çalışmalarını hizmetlerini takdirle karşılıyoruz. Sorunların birden bitmesi mümkün değil insan var olduğu sürece sorunlarda sıkıntılarda var olacak, yapmış olduğumuz yerler zaman zaman bozulacak ve yenisin yapılması gerekecek su ve göletler olsun hastane ve kamu binaları, yatırımları olsun yapılan yollar olsun nereye gidersek gidelim, Hizmet görüyoruz Bölge’de birkaç il gezerek geldim. Sivas’tan geldim Malatya’ya yapılan o tünelleri görünce gerçekten,  ne kadar önemli yatırımların yapıldığını, 5 veya 6 tane Tünelimiz ve viyadüklerimiz var ne kadar emek verildiğini yapılan yatırımları görmek lazım neler eksikse bunlarda iyi bir şekilde takip edilmesi lazım dile getirilmesi lazım bizlerde siyasi olarak bunların yatırım alabilmesi için kaynak alabilmesi için ellimizden gelen çalışmayı ve gayreti gösteriyoruz Vekil arkadaşlarımız ve ilçe başkanlarımız olsun Belediye Başkanımız sürekli Ankara’ya geliyor ve İlçede ne kadar sorun varsa bunları bizlere aktarıyorlar. Mecliste yoğun bir çalışma süreci vardı, yaz ayında Ekim ayına kadar meclis kapalı, biz sahada olacağız bütün ilçelerimiz gezeceğiz merkezi gezeceğiz her yeri gezmeye çalışacağız Halkımız bizden ne ister vatandaşlarımız bizden ne ister bölgede ne durumdayız. Bunlar da yakından görme fırsatı buluyoruz, Kuluncak ilçemizde vatandaşlarımız ve muhtarlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyeceğiz istişarelerde bulunuyoruz ilçemizde köylerdeki sorunları varsa çözüm bulmaya çalışacağız, sorun ve sıkıntıları olacak ve biran önce bitmesi mümkün değil, bizler elimizden gelen gayretle çalışacağız şeklinde konuştu. Kuluncak ilçesindeki muhtarlar sorun ve taleplerini Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’a anlattı. Milletvekili Çakır ve beraberindeki heyet, daha sonra Kuluncak İlçesinde Esnaflar ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi bir süre sohbet etti.