İstişare toplantısı

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci'nin Başkanlığında 15 mahallenin başkanlarıyla istişare toplantısı yapıldı.

İstişare toplantısı

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından 15 mahallenin başkanlarıyla istişare toplantısı yapıldı. Kaybedecek vakitlerinin olmadığını ve yaşanılan sorunların bir an önce çözüme kavuşturmak için çaba serf ettiklerini belirten İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Mahalle Başkanlarımız vesilesi ile mahallelerimizdeki sorunları yetkili mercilere ileteceğiz” dedi. Mahalle Başkanlarının AK Parti’nin bel kemiği olduğunu vurgulayan Başkan Kahveci,  her bir mahallenin sorunlarıyla bizzat alakadar olacağını söyledi. Kahveci, 2023 seçimlerine güçlü kadrolarla hazırlandıklarını ve her mahallenin muhtarlarıyla, mahalle başkanlarıyla tek tek görüştüklerini söyledi. AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda, Battalgazi İlçesi’ne bağlı 15 mahallenin sorunları ele alındı. Başkan Kahveci bu sorunlarla birebir ilgileneceklerini belirtti. Kahveci “Mahalle Başkanlarımız vesilesi ile mahallelerimizdeki sorunları yetkili mercilere ileteceğiz. Bu sorunları başta Battalgazi Belediye Başkanımız olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, milletvekillerimize ve milletvekillerimiz aracılığıyla bakanlarımıza ileteceğiz ve yakinen takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Mahalle başkanlarını önemsiyoruz

İlçe teşkilatı olarak sahada güçlü bir şekilde yer almak istediklerini belirten Başkan Kahveci, “AK Parti dava ruhu içerisinde aktif saha çalışmalarımızda teşkilatlarımıza güç verecek mahalle başkanlarıdır. Bizler mahalle başkanlarını çok önemsiyoruz. Çünkü mahalleyi en iyi bilen, sorun ve sıkıntıları en iyi analiz eden sizlersiniz. Mahalle Başkanları, Sayın Genel Başkanımızın mahallede ki temsilcisidir. Şuan teşkilatımızda mahalle başkanlığından gelen birçok milletvekili, bakan ve üst düzey parti yöneticileri bulunmaktadır. Bu nedenle AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşlarımıza aktarmak Mahalle Başkanlarımızın asli görevidir. Görevimiz zor ve meşakkatlidir. Sadakat içinde ben, sen demeden; büyük bir azimle çalışarak başarı çıtamızı yükseltmeliyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hep birlikte omuz vermeliyiz. Dünyada benzerine az rastlanan büyük bir siyasi ve hizmet hareketiyiz. Partimizin kurulduğu günden bu yana büyük reform ve yenilikler yaparak dünya mazlumların ümidi olduk. AK Parti teşkilatları olarak, davamıza yakışır hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın gönlüne dokunmak, hepimizin özverili gayretleri ile mümkün olacaktır" dedi.