Bunun adı sapkınlık

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kâbe'nin fotoğrafının yere serilmesine Malatya'da faaliyet gösteren 25 dernek sert tepki gösterdi. MAZLUMDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, 'Sapkın bir grubun haddini aşarak kutsal mabet Kâbe'ye hakaret etmeleri Müslümanlar tarafından kabul görür bir durum değildir. Bu Vandalların yapmış olduğu hakaret ve tahrik hiçbir masumiyet taşımaz ve hiçbir insan hakkı kisvesi ile kamufle edilemez' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bunun adı sapkınlık

Boğaziçi Üniversitesi önünde, Müslümanların mukaddes mekanı Kabe'nin fotoğraflarının ayaklar altına alınmasına Malatya'da bulunan MAZLUMDER ve Malatya Ortak Değerler Platformu'na bağlı 25 dernekten tepki geldi. 

Hiçbir masumiyet taşımaz

MAZLUMDER Binasında dernekler adına açıklamalarda bulunan yapan Malatya MAZLUMDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aslan,  "Boğaziçi Üniversitesi rektörüne yönelik protestoları devam ettiren ve akabinde sapkın bir grubun haddini aşarak kutsal mabet Kâbe ye hakaret etmeleri Müslümanlar tarafından kabul görür bir durum değildir. Bu Vandalların yapmış olduğu hakaret ve tahrik hiçbir masumiyet taşımaz ve hiçbir insan hakkı kisvesi ile kamufle edilemez. "Zira biz vaktiyle İbrahim e Beytullah'ın yerini belirttiğimiz zaman: Sakın bana hiçbir şeyi ortak koşma ve benim mabedimi tavaf ederken, kıyamda, rükûda veya secde de olarak ibadet edenler için temiz tut ” (Hac 26) Allah'ın emriyle temizlenen bir mabedin necis bir güruh tarafından kirletilmesine müsaade edilemez, edilmemeli. Onların ataları yıkmaya yeltendi ama kadir olan Allah onlara müsaade etmedi. Bugün Ebrehe nin kırıntıları MAZLUMDER hakarete saldırıya yeltendi. Atalarının nasıl bir akıbete uğradıklarına bir baksınlar. Malatya ve Malatya da faaliyet gösteren Ortak Değerler Platformu olarak bu grubun Müslümanların kutsallarına yönelik girişimlerinden vazgeçmeleri ve Müslümanlardan özür dilemelerini bekliyoruz" diye konuştu.