'Bizim için sağ-sol yok! Malatya var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, 'Bizim için sağ-sol yok, Malatya var. Depremin partisi olmaz, depremin siyaseti yapılmaz. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bu şehir hala eziyet çekiyorsa bunun partisi olmaz. Bunun siyaseti yapılmaz' dedi.

'Bizim için sağ-sol yok! Malatya var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için bütün gücünü kullanacağını, sorunları çözerek yaşanabilir bir Malatya’yı Malatyalılarla birlikte kuracağını söyledi. 

Ağbaba, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Yeni İlçe Garajında (köy garajı) esnafla bir araya gelerek sorun, istek ve talepleri dinledi. 

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Doğanşehir Minibüs, Otobüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Şaban Erdoğan, Akçadağ Birlik Kooperatif Başkanı Hamit Cengiz’in de katıldığı toplantıda esnafın sorunlarını dinleyen Ağbaba, büyükşehir belediye başkanı olduğunda yapacağı çalışmaları anlattı. 

'Bizim için sağ-sol yok! Malatya var'

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7