Birlikte hareket edeceğiz

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası başkan adayı Engin Yılmaz, esnaflarla bir bütün halinde hareket ederek sıkıntıların üstesinden geleceklerini söyledi. Engin, 'Odanın, her üyesinin söz sahibi olduğu demokratik, çoğulcu, katılımcı, eleştiriye açık bir oda inşa etmeyi hedefliyoruz' dedi.

Birlikte hareket edeceğiz

Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasına başkan adaylığını açıklayan Engin Yılmaz, gazetemizi ziyaret ederek, yapacağı çalışmaları anlattı.

Engelleri birlikte aşacağız

Yaklaşık 20 yıldır Malatya'da esnaflık yaptığını dile getiren Engin, "Esnaf arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, kendilerine en iyi şekilde yardımcı olmak, esnaf arkadaşlarımızla bir bütün halinde hareket ederek her türlü sıkıntıda omuz omuza vermek ve önümüze çıkacak engelleri birlikte aşmak gayesiyle bu yola çıktık. Odanın her bireyinin, her üyesinin söz sahibi olduğu demokratik, çoğulcu, katılımcı, eleştiriye açık bir oda inşa etmeyi hedefliyoruz. Mevcut ekonomik durumda, küçük esnafın sıkıntısı olan gelirlerin düşmesi ile birlikte aynı şekilde esnaf arkadaşlarının giderlerini azaltmanın yollarını arayacak, sürekli artan zincir marketlere karşı rekabet gücünü artırıcı çözümler üretecek, hali hazırda idarede bulunan mevcut il ve ilçe belediye başkanları ile görüşüp küçük esnafın önünü açacak konularda yardımcı olacağız odaya mensup herkesle görüş alışverişinde bulunarak, hep birlikte karar alacağız" şeklinde konuştu.