Beraber başaracağız

AK Parti Pütürge Belediye Başkan adayı Mikail Sülük, 'Bizim ortak meselemiz Pütürge. Ortak çabamız Pütürge olacak ve hep beraber biz başaracağız' dedi.

Beraber başaracağız

Başkan Sülük kentteki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin Pütürge ilçesine yaptığı yatırımlarının önemine değinerek, kendisinin bütün partilerin ortak adayı gibi çalışarak elbirliğiyle Pütürge’nin bütün sorunlarını çözmeye talip olduğunu söyledi. Sülük, Pütürge’nin eğitimden sağlığa, üretimden iş hayatına kadar bütün sorunlarını kendi sorunları olarak bileceklerini ve bu anlamda çalışma yürüteceklerini söyledi. Mikail Sülük, “Kendi memleketimizden kopmadık annemiz babamız burada yaşıyor. Biz senenin 4- 5 ayı sürekli kendi köyümüzde kendi ilçemizde olmaya çalıştık. Hasret çektik sonra 2013 yılında AK Parti aday adayı olarak bu yola çıktık. Daha sonra üç buçuk sene ilçe başkanı olarak görev bize tevdi edildi. Mevcut belediye başkanımız ile beraber çalışmaya başladık. Geldiğimiz süreçte kamuoyunda teşkilatta ve dava arkadaşlarımızın teveccühü Cumhurbaşkanımızın da bize görevi tevdi etmesi ile Biz AK Parti Pütürge belediye başkan aday adayı olduk” dedi.

BABA OCAĞINDA HERKES YAŞAYACAK

 Sülük, “Bizim hedefimiz hizmet başka bir işimiz yok. Bizim insanlarla didişme gibi bir derdimiz yok. Bizim tek amacımız Pütürge'mizde istihdam sorunu var. Göç sorunu var. Eğitim sorunu var. Sağlık sorunu var. Elektrik sorunu var. Biz 31 Mart'tan sonra Allah'ın izniyle kazandığımız da biz bu sorunları çözmeye talibiz. Bu üç buçuk yıl içerisinde vatandaşlarımızın dertlerini sorunlarını daha yerinde gördük ve bununla ilgili çalışmalar da yaptık. Ekibimizle beraber bu projelerimizi İnşallah daha sonra açıklayacağız. Bizim en büyük hedefimiz baba ocağında herkes doyacak diye yola çıkacağız. Herkes Baba ocağında yaşayacak diye yola çıkacağız. Biz burada bir atılım yapıp hem bu ilçelerimize örnek olacak farklı bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Yerel yönetimlerde Sayın cumhurbaşkanımızı örnek alarak çalışacağız. Çok zor bir dönemden de geçtiğimizi bütün Türkiye biliyor. Burada AK Partili hemşerilerimiz diğer vatandaşlarımız ülkesine sahip çıkıyoruz. Yerel yönetimlerde bu anlamda çok önemli. Onun için biz önümüze bir rekor hedef koyduk. Bu dönemde biraz daha hedefimiz yüksek. Biz yüzde oyların 100’üne talibiz. Bizler 10 yılığına, 20 yıllığına, 100 yıllığına Belediye Başkanı seçilmiyoruz. Bizler 5 yıllığına seçiliyoruz. Bu 5 yılda ne yapabilirsek o bize kalacak. Bu rekoru kırıp Sayın Cumhurbaşkanımızı Pütürge’de misafir etmek ve sorunlarımızı daha hızlı çözmek istiyoruz. Bunun için gece gündüz çalmadığımız kapı girmediğimiz ev kalmayacak. Ne sadece Ak Partililerin oyuna ne de sadece MHP’lilerin oyuna ya da CHP’lilerin İYİ Parti’lilerin, Saadet Parti’lilerin. Bizim ortak meselemiz Pütürge. Ortak çabamız Pütürge olacak. Ve bunu hep beraber biz başaracağız” dedi.